ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα για νίκη πλεονεκτήματος

Αποφασισμένος και με πάθος για θρίαμβο θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός την Νταρουσάφακα ψάχνοντας την νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα (21:45 –ΝS2).

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες και την πίστη να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Νταρουσάφακα για την 25η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την νίκη, που θα του δώσει τη δυνατότητα να εδραιωθεί στhν τρίτη θέση του ομίλου (21:45- NS2)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά τις ήττες των Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκού από Μπασκόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας αντίστοιχα , θέλουν όσο τίποτε άλλο να εκμεταλλευτούν την καυτή τους έδρα και να φτάσουν σ’ ένα ακόμη θρίαμβο μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εδραιωθούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να ποντάρει στις υπηρεσίες του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα επιστρέψει στα παρκέ μετά πό διάστημα απουσιάς τριών εβδομάδων κι αναμένεται με την στόφα του ηγέτη, που τον διακρίνει να κάνει τη διαφορά και να δώσει αέρα ανωτερότητα στον Θρύλο.

Στα ενθαρρυντικά για τον 49χρονο τεχνικό του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται επίσης και η επάνοδος του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με τη ενέργειά του και την προσφορά του σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και πολλές λύσεις στους «ερυθρόλευκους».

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, είναι να επιβάλλει τον φρενήρη του ρυθμό και να βάλει τους δικούς του κανόνες στο παρκέ του ΣΕΦ, ώστε να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να ντουμπλάρει τις νίκες απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Εφόσον, οι πρωταθλητές Ελλάδας ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες της αναμέτρησης, τότε δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button