ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα για «διπλό» τίτλου!

Πανέτοιμος για νίκη πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός κοντράρεται στη Λεωφόρο με τον Παναθηναίκό (19:30 – NS1).

 

Αποφασισμένος για νίκη που θα του χαρίσει ουσιαστικά και τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη του ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό (19:30 – NS1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που προέρχονται από τον αποκλεισμό τους από τη Μπεσίκτας για τη φάση των «16» του Europa League  θέλουν όσο τίποτε άλλο να φύγουν θριαμβευτές από την έδρα των «πρασίνων», ώστε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι παραμένουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» προτίθεται να προχωρήσει σε μία σειρά αλλαγών στο αρχικό σχήμα και μία από αυτές αναμένεται να είναι η επιστροφή του Στέφανου Καπίνο. Ο 23χρονος διεθνής πορτιέρο ξεπέραε πλήρως τον τραυματιμσό του και φώναξε ετοιμοπόλεμος.

Αντίθετα, εκτός αποστολής τέθηκαν οι Νίκολα Λεάλι, Μάρκο Μάριν, όπως επίσης οι Μπρούνο Βιάνα και Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Την αποστολή του Θρύλου για τον αγώνα στην Λεωφόρο απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button