ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα για «διπλό» τίτλου ο Θρύλος!

Τα ρέστα του για θρίαμβο επί της Κέρκυρας, που θα τον φέρει κατάφατσα με το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα παίζει ο Ολυμπιακός (19:30 – NS1).

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ και με την ψυχολογία στα ύψη από την νίκη του επί του Πλατανιά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική της Super League (19:30 – NS1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιδιώκουν να φύγουν θριαμβευτές από το νησί των Φαιάκων, ώστε να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου και υπό προύποθέσεις (σ.σ. ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο) να πανηγυρίσουν την μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην τρίτη του θητεία στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου, φέρεται διατεθειμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές, σε μία προσπάθεια να ανοίξει το ροτέισον, αλλά και να αξιοποιήσει όσο περισσότερο γίνεται το υπάρχον ρόστερ.

Με τον 57 χρονο κόουτς να παίρνει μαζί του 20 παίκτες εκ των οποίων μέσα είναι και ο Σεμπά που έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ εκτός είναι και οι Σισοκό -Βιάνα.

Η 20άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button