ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ωρα για …αναγέννηση

Ο στόχος του Πρωταθλήματος φαίνεται να χάνεται για τον Ολυμπιακό ,που οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να κάνει την αυτοκριτική του προκειμένου η επόμενη σεζόν να τον βρεί όπως πρέπει. 

Εννοείται βέβαια πως δεν πρέπει να τα παρατήσει μιας και η ομάδα θέλει να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και ως δεύτερη, διεκδικόντας την παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το θέμα, όμως είναι μέσα απο τη διαδικασία της φετινής σεζόν και την αρχή της επόμενης ο Ολυμπιακός να αρχίσει να “χτίζει” την ομάδα σύμφωνα με τα “θέλω” του προπονητή του , Οσκαρ Γκαρθία που πλέον θα έχει και την αποκλειστική ευθύνη του χτισίματος του νέου Ολυμπιακού της σεζόν 2018-2019. Και έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι μία “χρυσή” ευκαιρία να γίνει αυτό.

Και για να τα λέμε όλα η επόμενη αναγέννηση του Ολυμπιακού, μετά από αυτή του 2010,όταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μπορεί να  γίνει πανεύκολα, όταν στην διοίκηση βρίσκεται ένας πραγματικός Ολυμπιακός, όπως ο διοκτήτης του και ηγέτης του.

Κάποιοι ασκούν ,μέσα στον πόνο τους, κριτική πετούν αναθέματα, αλλά δεν κάνουν ούτε αναδρομή στο παρελθόβν των Πέτριωνων χρόνων, τα οποία κάποιοι δεν τα έχουν ζήσει, αλλά δεν βλέπουν και  τις άλλες ομάδες, όπως την ΑΕΚ ,που πέρασε τον σκόπελο του υποβιβασμού στην Γ Εθνική, τον Παναθηναϊκό που έχει γίνει περίγελος, ακόμα και τον ΠΑΟΚ που για να ορθοποδήσει χρειάστηκε ο Σαββίδης και η περιβόητη εξυγίανση για να μπει στη διαδικασία να διεκδικήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button