ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψύχωση και τρέλα διαρκείας από τον κόσμο!

Ήδη 10.574 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ανανεώσει την μόνιμη θέση τους στον Ναό, ώστε να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα τη νέα σεζόν

Τελειωμό φαίνεται να έχει η δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας τη ερχόμενη σεζόν
Ο κόσμος του Θρύλου διψάει να ζήσει από κοντά το ταξίδι της νέας σεζόν και το επιδεικνύει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο!
Ήδη 10.574 φίλοι της ομάδας ανανέωσαν ήδη τη θέση τους στο Ναό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, φανερώνοντας την τεράστια αγάπη τους για το σύλλογο.
Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη φάση των ανανεώσεων. Κάτι το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την «τρέλα» που υπάρχει στις τάξεις των Πειραιωτών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν και τη νέα σεζόν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσουν να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.
Από τη Δευτέρα (10/06) θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν, προκειμένου να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς η ζήτηση αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button