ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηλά η ερυθρόλευκη στη Λήμνο από τους Βετεράνους με πεντάρα! (pics)

Ποιος να τους σταματήσει! Ακάθεκτοι συνεχίζουν την νικηφόρα πορεία τους οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού που εδώ και πέντε χρόνια δεν γνωρίζουν την λέξη “ήττα”! Το ερυθρόλευκο τρένο με επιβάτες τις μεγάλες δόξες του θρυλικού παρελθόντος πέρασε σαν αστραπή και από την Λήμνο με το ευρύ 5-1, χαρίζοντας στους φιλάθλους χαμόγελα και μεγάλη χαρά και ευτυχία.

Ήταν ένα πανέμορφο απόγευμα γεμάτο ερυθρόλευκο χρώμα στην Λήμνο. Στο πανέμορφο αυτό νησί που χτυπάει πολύ δυνατά η καρδιά του Ολυμπιακού με τους ιδιαίτερα φανατικούς και πιστούς ερυθρόλευκους φιλάθλους που μετέτρεψαν το κατάμεστο Κοντοπούλιο γήπεδο με την παρουσία τους και τις σημαίες τους σε… μίνι Καραϊσκάκη!

Πριν την σέντρα του μεγάλου αυτού φιλικού αγώνα, τιμήθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτριος Μαρινάκης και ο Παντελής Μπούρμπουρας, Προεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος που ασχολείται με την παροχή βοήθειας στους τομείς της φιλανθρωπικής και κοινωφελούς δραστηριότητας, καθώς και την ανάπτυξη και υποστήριξη αυτών των τομέων προς το δημόσιο συμφέρον.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν κι εκείνος που συνέβαλε στην πραγματοποίησή της και στη δημιουργία του γηπέδου. Είναι οπαδός του Ολυμπιακού και επίσης συνδέει το ελληνικό στοιχείο της Ουκρανίας και συγκεκριμένα της Οδησού με τους Έλληνες του ελλαδικού χώρου.

Φυσικά τιμήθηκαν και οι Βετεράνοι άσσοι του Θρύλου, της αποστολής των οποίων ηγήθηκε ο Γιώργος Δαρίβας, ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Παρών ήταν και ο αθλητής του Ολυμπιακού στο άλμα εις μήκος Μιχάλης Μερτζανίδης.

Μετά τις βραβεύσεις, είχε έρθει η ώρα για το παιχνίδι!

Για την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Σιδέρης, Βαμβακούλας, Κοκολάκης, Τσαλουχίδης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς, Βαϊτσης, Καλογερόπουλος.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Καλύκας, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Λάλας, Καλύβας, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Κωττάκης, Πολίτης, Γαϊτανάρος, Γ. Γκαβέζος, Βέλλιος, Κ. Καλτσάς. Προπονητής της ομάδας ο Χρήστος Καλτσάς με φυσιοθεραπευτή τον Τόλη Κρεούζο και φροντιστές τον Πέτρο Ρηγούτσο και τον Νίκο Τουλγέρογλου (αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον Νίκο Γιούτσο που δεν μπόρεσε να μετέχει της αποστολής). Παρόντες χωρίς να αγωνιστούν ήταν οι Δαρίβας, Σ. Γκαβέζος, Καραβίτης, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Μαριόλης.

Ο Γιάννης Γκαϊτατζής έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα μαζί με τον δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Θρύλου επικράτησαν με 5-1 των αντίστοιχων της Λήμνου, με ωραιότατα γκολ που πέτυχαν οι Τσαλουχίδης, Βαϊτσης, Καλοκαγερόπουλος με σουτ, ο Γκογκιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κοκολάκης για να κλείσει το σκορ ο Γιώργος Κωττάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button