ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψεκάστε-σκουπίστε και τώρα..Οσμανλί

Παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0  της Λάρισας σε μία αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να λήξει με περισσότερα γκολ για τον Θρύλο. Πρώτο επαγγελματικό γκολ  για τον Ανδρούτσο, με τον Ιντέγε να σκοράρει  το 2-0, αλλά να τραυματίζεται στη δεξιά ωμοπλάτη και να προκαλέι ανησυχία εν όψει Οσμανλί. 

O Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Καπίνο .Από δεξιά προς αριστερά βρέθηκαν οι Παρέδες,Μποτία -Βιάνα-Ντε Λα Μπέγια.

Στη μεσαία γραμμή, Ρομαό και Ανδρούτσος και μπροστά τους ο Φορτούνης. Δεξιά ο Ελγιουνούσι, αριστερά ο Σεμπά και μπροστά ο Ιντέγε.

Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται η εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό φάνηκκε από το 14ο δευτερόλεπτο. Με τον Σεμπά να κλέβει τη μπάλα απο τη σέντρα της Λάρισας και να πασάρει για τον Ανδρούτσο με το νεαρό να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση για το 1-0.

Στο 7ο λεπτό, ο Καπίνο είπε όχι στο σουτ του Αβραάμ και κάπου εκεί ξεκίνησε το …τσουνάμι

Το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Μπέντο με κάθε “ερυθρόλευκη” επίθεση να “μυρίζει” γκολ. Κάπως έτσι στο 8ο λεπτό έγινε το 2-0.

Με τον Ιντέγε να κάνει την πάσα για τον Φορτούνη σε ρόλο αριστερού εξτρέμ,αυτός να την επιστρέφει στον κενό χώρο με τον Ελγιουνούσι να μην σκοράρει αλλά να το κάνει σαν τρέιλερ ο Νιγηριανός για το δεύτερο γκολ των Πρωταθλητών.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το σοου του τερματοφύλακα της Λάρισας ,Ξενοδόχοφ που πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων. Οπως στο 13 ,όταν απέκρουσε το γυριστό του Ελ Γιουνούσι, στο 37, με το τετ ατετ του Φορτούνη και το σουτ του Σεμπά στο 45 ,πάντα για το πρώτο ημίχρονο.

Γιατί και στο δεύτερο μέρος, κίπερ της Λάρισας έμοιαζε ανίκητος.

Με την προσπάθεια του Ελ Γιουνούσι στο 54 και τον Ξενοδόχοφ να διώχνει σε κόρνερ, στο 58 ,όταν είπε όχι σε δύο χρόνους σε κεφαλιά του Ντε Λα Μπέγια ,ενώ και στο 62, και πάλι ο τερματοφύλακας της Λάρισας νίκησε τον Ελ Γιουνούσι σε τετ α τετ.

Ο τραυματισμός του Ιντέγε στον ώμο ,χάλασε το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα ,με τον Μπέντο να βάζει Ανσαριφάρντ και Καρντόζο στην 11άδα δοκιμάζοντας το 4-4-2 ίσως γιατί κατάλαβε ότι ο τραυματισμός του Νιγηριανού θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Οσμανλί,ενώ αναγκαστική ήταν και η αλλαγή του Ελ Γιουνούσι.

Με τη Λάρισα να απειλεί στο 84, όταν απο λάθος του Ντε Λα Μπέγια ,Ρέγες και Γκοζουλάντε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό (77′ Ρέτσος), Ανδρούτσος, Ελιουνούσι, Φορτούνης (82′ Ανσαριφάρντ), Σεμπά, Ιντέγε (69′ λ. τρ. Καρντόσο).

Λάρισα: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Τίκο, Φάρκας, Γκόλιας, Ογούσου, Μασαλέσα, Βαρελά (46’ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης (78’ Ρέγες), Ικάουνιεκς, Αβραάμ (57’ Κάπος)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button