ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψεκάστε, σκουπίστε… γράψτε και καναδυό ρεκόρ!!!

Το ξεκίνημα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας του Ολυμπιακού στου Ρέντη ήταν απλά ονειρεμένο! Οι ερυθρόλευκες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έκαναν τα πάντα όπως έπρεπε απέναντι στην Ντιέκιρχ και επικράτησε σαν σε προπόνηση στην πρεμιέρα της προσπάθειας να υπερασπιστούν το Στέμμα τους!

Όμως η πρεμιέρα επιφύλαξε σπουδαία ρεκόρ για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ρεκόρ τα οποία γράφονται στα κιτάπια της Χρυσής ερυθρόλευκης Βίβλου! Και το πρώτο ρεκόρ εξ’ αυτών είναι η διάρκεια του αγώνα! 55 μόλις λεπτά χρειάστηκαν στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης για να “καθαρίσουν” το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Ντιέκιρχ! Κάτι που την καθιστά ως την γρηγορότερη νίκη και φυσικά το πιο γρήγορο “καθάρισμα” του τμήματος στα Κύπελλα Ευρώπης!

Επίσης, το δεύτερο σετ φωτογράφισε την απόλυτη κυριαρχία του Θρύλου, αφού ολοκληρώθηκε με το εξωπραγματικό 25-2! Ένα ρεκόρ το οποίο παραθέτουμε με μία μικρή επιφύλαξη. Τουλάχιστον όμως εμείς, δεν… θυμόμαστε άλλο παιχνίδι να έχει “καθαριστεί” με τέτοια διαφορά πόντων στο σετ. Κι αν έχει ξαναγίνει, πάλι από Ολυμπιακό θα έχει ξαναγίνει αφού εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός καταρρίπτει τα δικά του ρεκόρ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button