ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ψήνονται” για Ξάνθη, Γκιγιόμ – Φελίπε

Παρασκευή σήμερα και… Κυριακή κοντή γιορτή για τον Ολυμπιακό μας που θα ξαναπαίξει στο Καραϊσκάκη δεύτερο συνεχόμενο ματς, με αντίπαλο την Ξάνθη για την 18η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ.

Όπως είναι αναμενόμενο, η προετοιμασία πιάνει… ζενίθ και ο Όσκαρ Γκαρθία ήδη καταστρώνει το σχέδιο μάχης.

Οι δύο λύσεις στις οποίες κλίνει ο Καταλανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχουν ονοματεπώνυμο. Η μία είναι αυτή του Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος ικανοποίησε πάρα πολύ στο παιχνίδι με την Λαμία και παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι διαθέσιμος, ο Βέλγος θα προτιμηθεί. Είναι και απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε, αφού έχει κατορθώσει να βρει ένα καλό ρυθμό από το παιχνίδι να ξαναπαίξει.

Ο τιμωρημένος Μάρκο Μάριν είναι σίγουρα ένας “πονοκέφαλος” αλλά ο Όσκαρ Γκαρθία έχει την λύση. Κι αυτή είναι ο Φελίπε Πάρντο που θα καλύψει το κενό του Γερμανού στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Επίσης στις προπονήσεις υπενθυμίζουμε πως ξαναμπήκε ο Μεντί Καρσελά μετά από περίπου 1.5 μήνα. Θα μπορούσε να καλύψει την θέση του Μάριν κι αυτός εξίσου, αλλά αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός πως έχει να προπονηθεί πολύ καιρό, δύσκολα θα ξεκινήσει αλλά μπορεί να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.


Υπενθυμίζεται πως για το προσεχές ματς δεν υπολογίζονται οι Οφόε και Ομάρ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button