ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ψάχνει το «4Χ4» επί του ΠΑΟΚ

Την τέταρτη διαδοχική εφετινή του νίκη επί του ΠΑΟΚ αναζητεί η νταμπλούχος ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού (9/3, 17;00, ΕΡΤ-3)

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (8/3) η αποστολή της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (9/3) στις 17:00 (ΕΡΤ3) τους Θεσσαλονικείς με μοναδικό στόχο την 4η φετινή νίκη σε βάρος τους, αφού έχουν προηγηθεί οι επικρατήσεις στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και οι δυο νίκες στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Θρύλος θέλει το θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button