ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει «βόμβα» με Γκριν! (Videos)

erick_2

Την περίπτωση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ κυνηγούν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής,oπως αναφέρει το έγκυρο  Εurohoops.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του ‘Έρικ Γκριν επιχειρούν να κάνουν νστον Ολυμπιακό!

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είναι γνωστός στο μπασκετικόκοινό της Ευρώπης από τη θητεία του στηυ Σιένα προέρχεται από μία μαγική και ονειρεμένη σεζόν στο NBDL και διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του παίκτη που μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη την ποιότητα της περιφερειακής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας!

Ο Έρικ Γκριν σύμφωνα με πληροφορίες του «Eurohoops» αποτελεί αυτή τη στιγμή τον νούμερο 1 στόχο των Πειραιωτών

O απόφοιτος του Virginia Tech επελέγη το 2013 στα ντραφτ ως νούμερο 46 από την Γιούτα, την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σιένα, ενώ την περίοδο 2014-15 είχε την ρώτη του …γνωριμία με τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αγωνιχζόμενος με τη φανέλα του Ντένβερ!

Πρόκειται για παίκτη με έντονα ηγετικά χαρακτηρισιτκά, αλλά και απίστευτη οξυδέρκειακαι ποιότητα., Μπορεί με την ίδια ευχέρεια να σκοράρει και να οργανώσει δημιουργώντας ςπολλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες! Εξαιρετικός σουτερ, αλλά ακι με τρομερά γρήγορα πόδια, συνθέτει όλο εκείνο το παζλ του ιδανικού παίκτη, που  μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Με άλλα λόγια πρόκειται για τον παίκτη, που μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά τον Βασίλη Σπανούλη!

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα των Reno Bighorns και αναδείχτηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Λίγκας, ενώ αγωνίστηκε και στο All Star Game. Είχε κάτα μέσο όρο 25,5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι!

Όσον αφορά τα ποδοσοστά του, είχε να επιδείξει 51.2% εντός παιδιάς και 44.3% από το τρίποντο, ενώ χαρακτηρίζεται από την απίστευτη ευστοχία του στις ελεύθερες βολές.

Μπορεί το deal ο Ολυμπιακός!

Οι νεότερες πληροφορίες που καταφθάνουν από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, αναφέορυν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κυνηγούν με ιδιαίτερη «ζέση» την συγκεκριμένη υπόθεση

Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, για την οποία θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση, αλλά όχι απλησίαστη ή ακατόρθωτη. Ειδικά από τη στιγμή, όπου συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηρισιτκά να πλαισιώσει ιδνικά τον Βασίλη Σπανούλη, Παίκτη ανάλογο, που έχουν να δουν στον Ολυμπιακό από τις περιόδουες 2011-12 και 2012-13, ότανα γωνιζόρτανς τον Θρύλο ο Έισι Λο, κατακτώντας με τον Θρύλο δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες!

Απολαύστε στα παρακάτω videos ορισμένα από τα ….κατορθώματα του Έρικ Γκριν!

 

https://youtu.be/WhzwLXF7fVA

https://youtu.be/TgDjpcZhmfc

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button