ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει άλμα πρωτιάς ο Θρύλος!

Την διεύρυνση του αήττητου στο φετινό Champions League αναζητεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην περυσνή φιναλίστ της διοργάνωσης Γιουγκ (24/1, 17:00, ΕΡΤ-2). 

Τις δυνάμεις του καλείται να «μετρήσει» ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στη ξέφρενη κούρσα του στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο «Παπαστράτειο» το απόγευμα της Τετάρτης (24/1) στις 17:00 (ΕΡΤ 2), στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, στο πρώτο από τα δυο διαδοχικά ματς με την Κροατική ομάδα που θα διαμορφώσουν την κατάσταση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα του ομίλου μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία και χάρη στην εξαιρετική τους παρουσία έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς και απέχουν 5 βαθμούς από τη δεύτερη Ντιναμό Μόσχας. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από δυο χρόνια, Γιουγκ ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Μπρέσια με 10 βαθμούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

*Στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από την αριστερή είσοδο του «Π. Καπαγέρωφ» και κοστίζουν 5€.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button