ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς κόσμο η Μπεσίκτας στον Ναό

Όπως έγινε γνωστό, η πρωταθλήτρια Τουρκίας δεν θα τύχει της συμπαράστασης των οπαδών της στην πρώτη αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό για την φάση των «16» του Europa League.

 

Χωρίς την στήριξη των ένθερμων υποστηρικτών της θα έρει η Μπεσίκτας στο Φάληρο για τις ανάγκες του πρώτου αγώνα της επόμενης Πέμπτης (9/3) απέναντι στον Ολυμπιακό για την φάση των«16» του Europa League.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα τη Τετάρτης (1/3) οι τουρκική ομάδα αποφάσισε να μην ζητήσιε εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες των οπαδών τους, λόγω και των τεταμένων σχέσεων που έχουν ενταθεί ιδιαίτερα μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.

Θυμίζουμε, κάτι ανάλογο συνέβη και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Οσμανλισπόρ για τη φάση των «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου δεν είχαμε μετακίνηση οπαδών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην πειραϊκή ομάδα θα βρουν ένα τρόπο να καλύψουν το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε με το «κόψιμο» 3.000 θέσεων στο πέταλο των οργανωμένω οπαδών από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button