Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια σου πολλά «μάγε» του Θρύλου! (Videos)

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο τεράστιος Ζιοβάνι και ολόκληρη η οκογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται ολόψυχα να τα χιλιάσει.

 

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημερομηνία για τον Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα!

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» που τίμης εγια έξι χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού (1999-2005) και λατρύττηκε από τον κόσμο του Θρύλου χαρίζοντας απίστευτες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας γιορτάζει σήμερα τα γενάθλιά του, αφού γίνεται αισίως 45 ετών

Ο τεράστιος αυτός υπρεπαίκτης ήρθε στον Θρύλο τον Ιούλιο του 1999 από την Μπαρτσελόνα και από τις πρώτες του παρουσίες με τα «ερυθρόλευκα» έκανε … παπάδες με την «στρογγυλή Θεά» εκτοξεύοντας στα ύψη τον ενθουσιασμό στην εξέδρα, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ των μόνιων πρωταθλητών Ελλάδας, αλλα

Αγάπησε τον σύλλογο και λατρεύτηκε, ενώ όλοι μας θα έχουμε να διηγούμαστε στις εότερες γενιές όλες τις μαγικές στιγμές, που μας χάρισε αυτός ο υπερπαίκτης με το νούμερο 10 στην πλάτη!

Με τα «ερυθρόλευκα» ο «Μάγος Ζιο» πανηγύρισε την κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων (2000, 2001, 2002, 2003, 2005), ενώ το 2004 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Θρύλου στο πρωτάθλημα με 21 τέρματα.

Επίσης κατέκτησε κι ένα Κύπελλο Ελλάδας (2005)

Όλοι εμείς εδώ στο redaroume.gr αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του ευχόμαστε ολόψυχα να τα χιλιάσει και κάθε προσωπική ευτυχία.

Ας απολαύσουμε στα παρακάτω videos ορισμένα απο τα κατορθώματα του μάγου Ζιοβάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button