ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Χρυσός» ο Τζώτζος, «χάλκινος» ο Λατσώνας!

«Βροχή» μεταλλίων για τους αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών.

 

Οι επιτυχίες για τους αθλητές του τμήματος Πυγμαχίας των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, συνεχίστηκαν με την εξαιρετική παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας που διεξήχθη στην Άρτα και την Φιλιππιάδα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Φώτης Τζώτζος στην κατηγορία των 75kg επικρατώντας στον τελικό του αθλητή του Παναθηναϊκού, Νικόλαου Κατή με 5-0.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού με απολογισμό 4 νικών σε 4 αγώνες ολοκλήρωσε ιδανικά την παρουσία του στην διοργάνωση.  Παράλληλα εξίσου, εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή του Άκη Λατσώνα ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αν και αγωνίστηκε τραυματίας στον μικρό τελικό στην κατηγορία των +91kg και ολοκλήρωσε με απολογισμό 2 νικών σε 3 ματς. Επίσης ο Κυριάκος Πούμπουρας στάθηκε καλά στον αγώνα που έδωσε και ηττήθηκε στα σημεία όπως και ο Γιάννης Λουκάς.

 

Λειβάδης: «Ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών»

Ο επικεφαλής του τμήματος Πυγμαχίας Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε στο osfp.gr: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών σε αυτή τη διοργάνωση.  Οι αθλητές μας που ξεκίνησαν από το μηδέν έβαλαν και αυτή ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button