ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χρυσή» η Μοσχάκη!

2c86d4_mosxaki

Πρώτευσε η νεαρή αθλήτρια του Ολυμπιακού στον τρίτο αγώνα του «6th Hellenic Sup CUP 2016».αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο της.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στον 3ο αγώνα του «6th Hellenic SUP CUP 2016» που διεξήχθη στη Λούτσα. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πρόσθεσε μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό της.

Η νεαρή αθήτρια μετά την νέα σπουδαία της επιτυχία δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο μου και προπονητή μου, Τάσο Βουγίδη για την καθοδήγησή του και την καθημερινή επίβλεψή του. Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την άριστη προετοιμασία που είχαν για αυτό τον αγώνα».

Βουγίδης:  «Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό»

Ο έφορος των Ναυταθλητικών Τμημάτων του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης  από την πλευρά του αρκέστηκε να τονίσει: «Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διασυλλογικός αγώνας της Ομοσπονδίας Καγιάκ. Χωρίς να έχουμε  ασφαλή πρόβλεψη καιρού για την Κυριακή, αφού η πρόβλεψη αλλάζει συνεχώς και από 25knots Βοριά πέφτουμε στην άπνοια και μετά στα 15 Knots.  Με την Φραγκίσκη δουλέψαμε το τελευταίο διάστημα σε τέτοιες διαδρομές και ευτυχώς μας βγήκε.

Η αθλήτριά μας ακολούθησε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει τον τελευταίο καιρό με ακρίβεια, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και μπράβο της. Ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια, τις επόμενες μέρες θα κοιτάξω να προμηθευτώ δύο σκάφη αγώνων ώστε να μπορέσει να συμμετέχει και στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button