ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό»

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να χτίσει χαρακτήρα μέσα από τις δυσκολίες, αναφέρθηκε ο Φερνάντο Μπενίτεθ μετά την συγκλονιστική πρόκριση σε βάρος της Ινεγκολ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καρδιά, μυαλό και ψυχή στο χρυσό σετ κι έφτασε στην δύσκολη πρόκριση επί της Ινεγκολ στο κλειστό του Ρέντη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μπενίτεθ στάθηκε στην αξία της πρόκρισης και στην ανάγκη η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί ως σύνολο:

«Το σημαντικό από αυτό το ματς είναι το αποτέλεσμα στο χρυσό σετ το οποίο μας έδωσε την πρόκριση. Η αντίπαλός μας αγωνίστηκε χωρίς άγχος κάτι που περιμέναμε, είχε καλό σερβίς και μας πίεσε πολύ στην επίθεση. Ωστόσο τους βοηθήσαμε και εμείς με την απόδοση που είχαμε. Στο χρυσό σετ κάναμε αυτό που συζητούσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε σε όλο το ματς. Πιέσαμε στο σερβίς, λειτουργήσαμε καλά στο μπλοκ και φτάσαμε στο στόχο μας. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό για να φτάσουμε στο επίπεδο που μπορούμε ως ομάδα»

 

Ράουβερντινκ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε»

Ο Γερούν Ράουβερντινκ από την πλευρά του στάθηκε στην αξία της πρόκρισης:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε. Ξέραμε ότι η αντίπαλός μας θα έρθει εδώ να τα δώσει όλα και ειλικρινά μας πίεσαν πολύ μετά το δεύτερο σετ. Δεν παίξαμε καθόλου καλά αλλά κρατάμε την πρόκριση. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων εκτός και θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχίων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button