ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο!»

Κάλεσμα στον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού για δυναμική συμπαράσταση στον επαναληπτικό με την Ινεγκολ, απηύθυνε ο Άκης Δαρίδης.

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ δείχνουν άπαντες στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup σε βάρος της Ινεγκολ.

Η νίκη στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων με 3-0 επί τουρκικού εδάφους και πολύ περισσότερο ο θρίαμβος που ακολούθησε το περασμένο Σάββατο επί του ΠΑΟΚ με 3-1 στhν Πυλαία, έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης, ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φροντίζουν να διατηρούν χαμηλούς τους τόνους, ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς της Τετάρτης στο Μελίνα Μερκούρη».

Με τον Άκη Δαρίδη να ζητάει την συγκλονιστική στήριξη του κόσμου:

«Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει κάτι, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Από την άλλη η Ινεγκόλ δν έχει να χάσει κάτι και δεν θα έρθει για..βόλτα στην Ελλάδα. Θα μας πιέσει και θα παίξει ελεύθερα . Από κει και πέρα εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι και όλα θα πάνε. Τα αποτελέσματα ήρθαν στα δυο τελευταία παιχνίδια αλλά ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας δεν είναι 100% αυτός που μας αντιπροσωπεύει. Στην Τουρκία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στην έδρα του ΠΑΟΚ όχι και τόσο. Παρ’ όλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε διαφορετική ομάδα από πέρσι, χρειαζόμαστε χρόνο και έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα. Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο για να μας στηρίξει. Φέτος κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε μια όμορφη σεζόν γεμάτη τίτλους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button