ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε να ξεβρωμίσει ο τόπος”

O Κώστας Καραπαπάς  σχολίασε- με το δικό του  τρόπο -τα λεγόμενα των Θανάση  Καρτερού και Κώστα Βαξεβάνη  μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook…

Aναλυτικά:

Σας είχα πεί απο χθες ότι σήμερα θα ασχοληθώ με τη ΧΟΥΝΤΑ και κάποιους εκπροσώπους της, κάποια φερέφωνα της, όπως ο σύμβουλος επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός και το «πιστόλι» της κυβέρνησης, ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης.
Αρχικά ας ξεκινήσω με τον κ. Καρτερό ο οποίος είμαι σίγουρος ότι αλλιώς θα φανταζόταν τη δύση της καριέρας του. Ίσως με την συγγραφή κάποιου βιβλίου για τη «λούμπεν» αριστερά του και το πως τη βίωσε και όχι με την ιδιότητα του παρασκευαστή συκοφαντικών οχετών στο facebook.

Αναρωτιέμαι. Γιατί σε τινάζει τόσο στον αέρα η λέξη Χούντα κύριε Καρτερέ; Εσύ που είσαι και μιας ηλικίας και έχεις αντίληψη για την επταετία φαντάζομαι θυμάσαι ότι ο πατέρας και ο θείος του σημερινού Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα συνεργάστηκαν με το στρατιωτικό καθεστώς και μάλιστα τοποθετήθηκε απο τη Χούντα στον Παναθηναικό ο θείος του Πρωθυπουργού, ο πατέρας του σημερινού συμβούλου του Γιώργου Τσίπρα.
Δεν το ξέρεις αγωνιστή Θανάση Καρτερέ ότι η οικογένεια του κυρίου Τσίπρα έκανε πολλές δουλειές και αναλάμβανε εργολαβίες της Χούντας; Και φυσικά εγώ δε λέω ότι αυτό έχει σχέση με τον πρωθυπουργό, άλλωστε δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

Τουλάχιστον όχι για όλους. Αλλά δεν είναι και όλοι το ίδιο. Έ, αγωνιστή Καρτερέ; Ο δικός μου πατέρας π.χ. κόπηκε απο την Σχολή Ευελπίδων παρότι εισήχθη και εκδιώχθηκε απο την Ολυμπιακή Αεροπορία αν και προσελήφθη, γιατί ο παππούς μου ήταν κομμουνιστής. Άρα για κάποιους η οικογενειακή ευθύνη μας κόστισε και άλλαξε τις ζωές μας.
Αλλά εσάς και τους φίλους σας, γιατί σας προκαλεί η λέξη “Χούντα”. Απο όσο γνωρίζουμε και θα το γνωρίζεις κι εσύ, δεν μπορεί, για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και για κάποιους άλλους ήταν μια πραγματικά επικερδής περίοδος!

Άσε που αν για παράδειγμα ήταν η οικογένεια Μαρινάκη στη θέση της οικογένειας Τσίπρα, εσείς οι “πρώτη φορά αριστεροί” θα φροντιζατε να υπάρχουν καθημερινά αφιερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών, στην ΑΥΓΗ, στο kokkino.gr, στο left.gr, στο Documento, στην Νέα Σελίδα και στη χυδαία ΕΡΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα της.

Περιμένουμε να μας πείς αγωνιστή Καρτερέ, πως είναι να αγκαλιάζεσαι με τον Καμμένο και πως ενσταλάζονται στην αριστερή σου συνείδηση φυσιογνωμίες όπως ο Καμμένος και ο Κουίκ. Εκτός αν σας συνδέει το ότι εσείς είστε «λούμπεν αριστερά» και αυτοί «λούμπεν δεξιά», οπότε τα βρίσκετε εκεί στο ενδιάμεσο. Μπα. Στα συμφέροντα τα βρίσκετε.Και μάλιστα μια χαρά.
Αλλά με τον Καμμένο να πουλάει (με μιζούλα;) τα βλήμματα για να σκοτωθούν τα παιδάκια στην Υεμένη, δίπλα σου, μη μας κάνεις και υψηλή αριστερή θεωρία. Έτσι κύριε Θανάση;

Πάμε τώρα στον Κώστα Βαξεβάνη, τον «επαναστάτη» ερευνητή δημοσιογράφο, που τον πείραξε και αυτόν η λέξη «Χούντα» και έτρεξε σύμφωνα με τα θέλω του Μαξίμου να επιτεθεί και αυτός και να διαμαρτυρηθεί για τη χρήση της λέξης απο το Βαγγέλη Μαρινάκη.
Έκανε μάλιστα και αναφορά για για «ευρωβόρους της επικοινωνίας του Μαρινάκη».

Ρε Βαξεβάνη Dr. Ευρωβόρε και αρπακτικό, εμείς οι «ευρωβόροι» που λες, παίρνουμε μισθό που φαίνεται και φορολογείται. Ούτε ΚΥΠατζήδες είμαστε, ούτε εκτελούμε συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων. Που σε πείραξαν και τα πούρα στο πάρτι του Island αλλά οι καπνοί απο τα πούρα που βγαίνουν απο τα παράθυρα του Μαξίμου, δεν σε πείραξαν. Ούτε οι σαμπάνιες και τα σκάφη της μεγάλης «αριστερής» ζωής σας. Και στο Island τα πούρα και τις σαμπάνιες κάποιος τα πλήρωσε. Τα πούρα που ανάβετε όλη μέρα στο Μαξίμου ποιός τα πληρώνει;

Πες μας λοιπόν ρε Βαξεβάνη αποκαλυπτικέ δημοσιογράφε, πόσα λεφτά έπαιρνες απο την κρατική ΕΡΤ όταν γινόταν το «πάρτι» της διασπάθισης του Δημόσιου Χρήματος, του χρήματος του Λαού, απο τις διοικήσεις της και τότε γιατί δεν σε πείραζαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;

Πες μας πως στην εποχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης εσύ «αδέσμευτε» και «ελεύθερε» ρεπόρτερ έγινες μεγαλοεκδότης με εφημερίδες, σάιτ, περιοδικά και «άνθισες» οικονομικα όταν ο λαός και οι περισσότεροι επιχειρηματίες μαράζωναν;

Πες μας, πως σου βάζουν διαφημίσεις εταιρείες όπως η “First Mediterranean” που δε διαφημίζονται πουθενά αλλού (!) και δεν έχουν και καμμιά ανάγκη να διαφημιστούν και οι οποίες έχουν όλως περιέργως θέματα με τη Δικαιοσύνη και το κράτος; Πως επιλέγουν εσένα;
Και τι ρόλο παίζουν στην επιλογή σου οι κολλητοί σου Υπουργοί και οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν «τα υπόλοιπα»;

Πες μας πως παίρνεις και πόσα παίρνεις απο τις διαφημίσεις απο ΟΠΑΠ, απο ΔΕΚΟ, απο τη… MIG (Everest κλπ) -με τις γνωστές ιστορίες- και κυρίως, το ξαναρωτάω, πως και τρέχουν να διαφημιστούν σε σένα όσοι θέλουν να ντιλάρουν με την κυβέρνηση για δικά τους ζητήματα (και κυρίως όσοι έχουν προβλήματα με Δικαιοσύνη);

Πες μας πόσα λεφτά πήρες απο τον Καλογρίτσα και πόσα… βοσκοτόπια στοίχισε η έκδοση του Documento…

Άκου λοιπόν υποκριτή, ΚΥΠατζή και αρχιδιαπλεκόμενε που μας το παίζεις και τίμιος αγωνιστής δημοσιογράφος:

Χούντα είναι να παρεμβαίνει το κράτος στην Δικαιοσύνη και να χρησιμοποιούνται δικαστικοί λειτουργοί ως ντελίβερι βολικών μεταμεσονύκτιων καταθέσεων. Μόνο οι Χούντες προσπαθούν να ελέγξουν τη Δικαιοσύνη.
Χούντα είναι να εμπλέκονται αθώοι άνθρωποι σε υποθέσεις με τις οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση απλά επειδή δεν «υπάκουσαν» στα θέλω της Κυβέρνησης ή μάλλον του καθεστώτος.
Χούντα είναι να προαναγγέλουν οι Υπουργοί δκαστικές διώξεις καταπατώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και κάθε δικαίωμα που έδωσε στους πολίτες η Δημοκρατία.
Χούντα είναι να χρησιμοποιείς τις Αρχές, την Αστυνομία, τον Στρατό και τα κρατικά κονδύλια για σόου των υπερφίαλων υπουργών σου την ώρα που το κράτος είναι υπο διάλυση και ο λαός φτωχοποιείται καθημερινά.
Χούντα είναι να μην τηρείται καμμιά δημοκρατική διαδικασία και κανένας νόμος για τους ανθρώπους του καθεστώτος και αντίθετα να υπάρχει λυσσασμένη επίθεση απο την εξουσία στους «άλλους».

Χούντα είστε λοιπόν και όπως συμβαίνει σε όλες τις χούντες, θα βγείτε κάποιοι κερδισμένοι οικονομικά.

ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε γρήγορα για να ξεβρωμίσει ο τόπος…

ΥΓ.: Και να μην ξεχνάτε ότι εκτός απο τη λούμπεν αριστερά των Τσιπραίων, των Καρτερών, των Βαξεβάνηδων και των Τζανακόπουλων, υπάρχει και μια αριστερά που έμαθε να είναι σκληρή και αμετανόητη. Κόκκινη. Όχι ροζ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button