ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Χλωμιάζει” κι άλλο του Μιραλάς

“Βαρύ” κι ασήκωτο φαίνεται να είναι στον Πειραιά το κλίμα για τον Κέβιν Μιραλάς, μετά και τα κυριακάτικα στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Βέλγος άσσος δεν προσέφερε τίποτα ουσιαστικό στο παιχνίδι κόντρα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, αλλά, ακόμα χειρότερα, δεν έκρυψε την δυσφορία του κατά την στιγμή της αλλαγής του από τον Χρήστο Κόντη.

Αυτό ενδέχεται να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Κέβιν Μιραλάς στην σεζόν με τα ερυθρόλευκα, αφού για τα δύο εναπομείναντα, ο Χρήστος Κόντης ενδέχεται να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Με βάση την γενική εικόνα του Βέλγου, ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον προς ώρας δεν φαίνεται να έχει διάθεση να συζητήσει με την Έβερτον για τυχόν αγορά του, εκτός αν υπάρξει στροφή 180 μοιρών. Σίγουρα δέχεται κανείς ότι έλειπαν πολλά παιχνίδια από τον Βέλγο αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις θύμισε τον Κέβιν που όλοι ξέραμε κατά το φετινό εξάμηνο που τον είδαμε με τα ερυθρόλευκα. Από κει και πέρα, αναμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε αν τελικά ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί καθόλου με την περίπτωση Μιραλάς ή αν θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button