ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειρουργείο για Χάκετ

huckett

Επέμβαση στο χέρι του υποβλήθηκε ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνιζόταν μονίμως με το συγκεκριμένο πρόβλημα τον τελευταίο ένα μήνα.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πρωτομηνιά στο …χειρουργείο πέρασε ο Ντάνιελ Χάκετ! Ο Ιταλοαμερικανός πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην εκπληκτική πορεία των Πειραιωτών προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος έκανε τιτάνια προσπάθεια να διατηρηθεί σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, παρά το υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το δάκτυλο του χεριού του.

Παλικάρι ο πρώην άσος των Σιένα και Ολίμπια Μιλάνο, ο οποίς με κύριο γνώρισμα το απίγαστο πάθος του σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, αλλά και την έντονη προσωπικότητά του «δέθηκε» σχεδόν αμέσως με την ιδιοσυγκρασία και την νοοτροπία του κορυφαίου συλλόγου της Ευρώπης. Αυτός, άλλωστε ήταν κι ένας από τους σημαντικότερους λόγους, όπου αγαπήθηκε από τους Ολυμπιακούς.

Μάλιστα, όπως είχε γνωστοποιηθεί, ο παίκτης θα αγωνιζόταν σε ολόκληρη τη σειρά των πλέι – οφ με το πρόβλημα και από τη στιγμή που όλα τελείωσαν, προχώρησε την επέμβαση που έπρεπε να κάνει, γράφοντας κιόλας το παρακάτω μήνυμα, που συνόδευε τη φωτογραφία.

«Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την φροντίδα και για το γεγονός πως μου επέτρεψε να παίξω αυτούς τους μήνες παρά το πρόβλημα στο δάχτυλο», έγραψε ο άσος του Θρύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button