ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χαρούμενος για το βραβείο!»

13221319_1298490293499317_7147654959292283103_o

Τον ενθουσιασμό του για το βραβείο ανάδειξής του ως κορυφαίος προπονητής της φετινής Super League εξέφρασε ο τεχνικός του Θρύλου Μάρκο Σίλβα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τρέλανε την στατισιτκή ο φετινός Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα!

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον 39χρονο Πορτογάλο στην άκρη του πάγκου τους κατέριψαν όλα τα μυθικά ρεκόρ που βρήκαν στον δρόμο τους και πανηγύρισαν την κατάκτηης του πιο σύντομου χρονικά πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κι όλα αυτά τα κατορθώματα, τα πέτυχαν, αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων και επιδεικνύοντας την ξεκάθαερη ανωτερότητά τους έναντι όλων των εγχώριων αντιπάλων τους

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο καθοδηγητής, ο αρχιστράτηγος και ο άνθρωπος, που έθεσε τις βάσεις με τη δουλειά και τις φιλοδοξίες του, ώστε να πετύχει αυτά τα ιστοριά κατορθώματα ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας με το …σπαθί του το βραβείο του καλύτερου προπονητή της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός το μεσημέρι της Τετάρτης δήλωσε χαρούμενος που ψηφίστηκε από τους Ελληνες φιλάθλους ως ο κορυφαίος προπονητής στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και παράλληλα αφιέρωσε το βραβείο στους ποδοσφαιριστές του και τους συνεργάτες του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που κερδίζω αυτό το βραβείο, όχι μόνο από την ψήφο των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα από την ψήφο των φιλάθλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα περισσότερα συγχαρητήρια τα αξίζει η ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα να δουλεύει τόσο καλά, δε νομίζω ότι θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάναμε. Επίσης, θα ήθελα να πω μία καλή κουβέντα για τους συνεργάτες μου και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού για την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιήσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button