ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου εξέφρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες.
Με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό του, απόρροια της κατάκτησης του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός «μαέστρος», ο οποίος αναδείχθηκε για τέταρτη σερί χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας, φορώντας τα «ερυθρόλευκα» τόνισε ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα.

Επίσης, αναφέρθηκε στον φίλο του Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους απουσίαζε από την φιέστα της ομάδας.

«Είναι σήμερα μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, καθώς λείπει ο φίλος μου, ο οποίος άξιζε να βρίσκεται εδώ. Μιλάω για τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους έπρεπε να ταξιδέψει για την πατρίδα του».

Όταν ρωτήθηκε για τη φετινή χρονιά ο Τσόρι τόνισε:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα. Είμαι όμως χαρούμενος για τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ήταν δύσκολη η χρονιά για εμένα, όμως έτσι είναι η ζωή και κοιτάζουμε μπροστά».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:

«Είναι κάτι που έχω ξανά απαντήσει. Θα πρέπει να κάτσουμε να το συζητήσουμε και θα γίνει ότι καλύτερο σίγουρα και για τις δύο πλευρές».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button