ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χαρούμενος για την επιλογή μου!»

Τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των «ερυθρόλευκων στη Ξάνθη Μπιόρν Ένγκελς.

Σε άδικη ισοπαλία από την Ξάνθη υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών

Ο Μπιόρν Ένγκελς έμελλε να συνδυάσει το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» με γκολ, ωστόσο, το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε, δεν στάθηκε αρκετό, ώστε ο Θρύλος να φύγει νικητής από τα Πηγάδια

Ο νεοαποκτηθείς Βέλγος αμυντικός του Θρύλου σσημείως εότι νιώθει πολύ χαρούμενος για τη επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του σοτυς πρωταθλητέ Ελλάδα,ς όπως φυσικά και για το γκολ, που πέτυχε

Τέλος, εμφανίσθηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί και στο Champions League με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιόρν Ενγκελς:

«Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό και πέτυχα το πρώτο μου τέρμα με τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη γιατί παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Ετσι, είναι όμως τα πράγματα. Υπήρχε βέβαια ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε, όπως ειπώθηκε και στα αποδυτήρια μας, αλλά θέλω να δω πρώτα το βίντεο.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς καλά καλά να έχει μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του:

«Είναι αλήθεια ότι ακόμα μαθαίνω ονόματα. Δεν ξέρω τα ονόματα όλων, όμως ξέρω πολλούς παίκτες και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό σύνολο, μία πολύ καλή ομάδα και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της ομάδας.

Για το γκολ, που πέτυχε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

«Σκόραρα στην πρώτη μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Συνηθίζω να σκοράρω στο ντεμπούτο μου με τις νέες μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα αυτό και σήμερα.

Για την εμπειρία του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το τι σημαίνει το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League:

«Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ δεν είχα αγωνιστεί. Στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, καθώς είναι αρκετά καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο μοιάζει με το βελγικό. Υπάρχουν και στα δύο 5 μεγάλες ομάδες και οι μικρότερες που αξίζουν σεβασμό. Ετσι, ξέρω τι μπορεί να συναντήσω στη συνέχεια».

Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Premier League και αν το κίνητρο του Champions League τον οδήγησε να έρθει στον Ολυμπιακό:

«Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν αυτό το καλοκαίρι, όμως δεν είναι όλα αλήθεια. Με ήθελαν πολλές ομάδες, όμως τελικά επέλεξα τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Εχω πάρει την σωστή απόφαση. Πέρυσι δεν αγωνίστηκα στο Champions League γιατί είχα έναν τραυματισμό, όμως φέτος θέλω πολύ να αγωνιστώ στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button