ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμόγελα για τον Χάκετ

1492414-1

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 28χρονου γκαρντ με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλία αποτελούν τον ιδανικότερο προάγγελο, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, που περιμένει τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μπορεί ο Ντάνιελ Χάκετ και η Εθνική ομάδα της Ιταλίας κατ’ επέκταση να έμεινε εκτός Ολυμπιάδας, μετά την εντός έδρας ήττα στον «τελικό» από την Κροατία με 84-78 στην παράταση, ωστόσο η συνολική παρουσία του 28χρονου Ιταλομαερικανού γκαρντ μόνο χαμόγελα έφερε στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού!

Ο Χάκετ, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Κροάτες (σε συνολικά 30:51 λεπτά πέτυχε 10 πόντους με 2/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3/4 βολές, έχοντα ςνα επιδείξει επίσης 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα) με την εν γένει του παρουσία στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο θύμισε έντονα τον παίκτη – ηγέτη, που ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν που μας πέρασε και βρήκε τον Θρύλο να πανηγυρίσι τη ν κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, διότι ποντάρουν πάρα πολλά στο ταλέντο και την έντονη προσωπικότητα του 28χρονου άσου. Και ιδιαίτερα ενόψει της νέας πειρόδου, η οποία προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα κοπιαστική για τον Θρύλο με συνεχόμενα δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια σ Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button