ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(Χ)αμένος στη Λειβαδιά

Aκόμα μία αγωνιστική αυτοκτονία έκανε ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.  Βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι Πειραιώτες, “απάντησαν” με τον Καρίμ στο ξεκίνημα του Β μέρους, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και πλέον είναι σε αμφισβήτηση και η 2η θέση, πόσο μάλλον η πρώτη.

Ο Γκαρθία ξεκίνησε την ενδεκάδα με  τον Προτό κάτω απο τα δοκάρια και απο δεξκιά προς αριστερά βρέθηκαν οι Ομάρ,Μποτία,Σισέ,Κούτρης. Μάρτινς και Ρομαό στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους ο Οτζίτζα με Μάριν δεξιά,Μιραλάς αριστερά και τον Καρίμ προωθημένο.

“Μίλησε” ο Νόμος του ποδοσφαίρου

Αυτό ακριβώς έγινε  στο 4ο  λεπτό της αναμέτρησης.  Και αφού στο δεύτερο λεπτό η κεφαλιά του Καρίμ έφυγε άουτ, στο 4ο λεπτό ο Νιάσε, από κόρνερ που εκτελέστηκε , άνοιξε το σκορ

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανττιδράσει με τον Μάρτινς κινητήριο μοχλό, αλλά δεν  μπορούσαν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις καθώς για ακόμα μία φορά η ομάδα είχε σοβαρά προβλήματα δημιουργίας.

Στο 22ο λεπτό,αντίθετα, θα μπορούσε να είχε γίνει και το 2-0. Με τους Πρωταθλητρές  να είναι κακοί ανασταλτικά , ο Σουμπίνιο έβγαλε μπαλιά πάρτο-βάλτο για τον Σαβαντογκό ,αλλά ο Προτό τον νίκησε στο τετ  α τετ.

Στο 28, ο Ομάρ, που είχε πολλά προβλήματα αναστυταλτικά, δημιούργησε φάση  για τον Καρίμ, βγάζοντας σέντρα, αλλά ο Ιρανός ήταν δύο βήματα πίσω και η προβολή δεν βρήκε στόχο.

Στο 42, ο Μιραλάς εκτέλεσε φάουλ, αλλά δεν είχε την κατάλληλη δύναμη και φάλτσα προς το τέρμα  και ο Επασί  έδιωξε σε κόρνερ.

   Ιρανική απάντηση

Aυτή ήρθε στο 49 και αφού ο Γκαρθία έβγαλε τον κακό Μάριν για να περάσει τον Φορτούνη που βοήθησε πολύ στη δημιουργία.  Με τον Κούτρη να βγάζει τη σέντρα  και τον Καρίμ να ισοφαρίζει στην κίνηση με τους Βοιωτούς να διαμαρτύρονται για οφσάιντ του Ιρανού.  Στο 60, ο 28 χρονος φορ δεν μπόρεσε να βρεί στόχο ,ενώ στο 71 και πάλι σε συνεργασία με τον Κούτρη, ο Επασί πραγματοποιήσε εξαιρετική  επέμβαση.

Παραλίγο  …2-1

Και εκεί που όλα έδειχναν ..Ολυμπιακό, παραλίγο  ο Λεβαδειακός να κάνει το…μπαμ. Ο Γιακουμάκης έβγαλε φοβερή σέντρα για τον Μαρκόφσκι, αλλά ο Σέρβος  δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά, αν και ο Προτό ήταν εξουδετερωμένος.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και στο 93, θα μπορούσε να είχε  σκοράρει, αλλά ο Ομάρ έκανε κακό κοντρόλ και το σουτ που επιχέιρησε, ουσιαστικά στον αέρα ήταν εύκολη λεία για τον Επασί.

 

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Φαβάρο, Μοϊσέ Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (92′ Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69′ Καλτσάς), Σουμπίνιο (68′ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς (65′ Σεμπά), Μάριν (46′ Φορτούνης), Μιραλάς (86′ Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα Οφόε, Ανσαριφάρντ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button