ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χαίρε (Παοκτζήδικο) κόμπλεξ αμέτρητο(Video-pic)

Η παρουσία του Ολυμπιακού ΚΑΙ στο Χάντμπολ, ενοχλεί. Και πάρα πολύ μάλιστα. Τόσο, που κάποιοι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν επικίνδυνα στο όνομα του άκρατου οπαδισμού και του μίσους εναντίον της ομάδας του Πειραιά.

Κλασικά παραδείγματα είδαμε ουκ ολίγα στο παιχνίδι του Χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είδαμε τον Τζηρά να δέχεται επίθεση από φίλους του “δικεφάλου” στην προσπάθεια για να μαζέψει την ομάδα, είδαμε τον Κοκώνη να κάνει Spear αλά wwe  στον Αλβανό  που σκοραρισμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν και ο άνθρωπος που υπέπεσε σε αυτή την απίστευτη συμπεριφορά ούτε που τιμωρήθηκε.

Μέσα σε όλα. ο β προπονητής του ΠΑΟΚ , Νατσιόπουλος, επιτέθηκε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Fb  κατά του team manager της ομάδας του Ολυμπιακού ,κου Προδρομίδη χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις που σαφέστατα και δεν παραπέμπουν σε άνθρωπο του αθλητισμού, ενώ δεν παρέλειψε να πει και …Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ ,που δεν απάντησε στις….. προκλήσεις.

Είπαμε..Η παρουσία του Ολυμπιακού και στο χάντμπολ έχει πονέσει κάποιους. Εσείς θα βγάζετε κόμπλεξ και εμείς θα σηκώνουμε κούπες..

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button