ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χάνει το Final-4 η Πόλη!

OLYMPIACOS_final4

Η πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη γειτονική χώρα ωθεί την διοίκηση της Ευρωλίγκα στην απόφαση να αλλάξει τον τόπο διεξαγωγής του επερχόμενου Final-4. Με πιθανότερο προορισμό την Μόσχα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Όλο και πιο πιθανό προβάλλει πλέον το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής του επερχόμενου Final-4.

Η πολιτική αστάθεια που επικρατεί στυην Τουρκία και κυρίω ςοι τρομοκρατικές ενέργειες, έχουν θορυβήσει τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωλίγκα, που από την πλευρά τους προσανατολίζονται στην αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του Final-4  που έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο.

Όπως φαίνεται, το Final-4  προσανατολίζεται να …μετακινηθεί προς την Μόσχ,α η οποία είχε αποκτήσει προβάδισμα για τη διεξαγωγή του, το 2018.

Φαίνεται όμως ότι οι Μοσχοβήτες μάλλον θα… προηγηθούν, αφού η Κωνσταντινούπολη, πλέον φαίνεται να χάνει τη διοργάνωση του Final-4 .με «κερδισμένη» την ρωσική πρωτεύουσα!

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Πόλη έχει δημιουργήσιε πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τον τεράστιο βαθμό επικινδυνότητας

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήδη η FIBA ματαίωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα under 18 που ήταν να διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι στην Πόλη

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button