Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φώναξε «παρών» ο Μπεν!

Δύο γκολ κι αξιοζήλευτη απόδοση από τον Γάλλο επιθετικό στο νικηφόρο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Αλκμάαρ.

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα εκτός των συνόρων φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει, συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αλκμάαρ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκαν με εντελώς διαφοροποιημένη τη σύνθεσή τους συγκριτικά με το εντυπωσιακό 6-0 επί της Μαλίν, επέδειξαν σε ακόμη ένα ματς προετοιμασίας αξιοζήλευτη για την εποχή που διανύουμε συνοχή και ισορροπία μεταξύ των γραμμών, εμφανίζοντας πολλές από τις αρετές τους. Όπως επίσης και ψήγματα της αξιοπρόσεκτης δουλειάς που γίνεται από τον Μπέσνικ Χάσι και τους στενούς του συνεργάτες

Ένας από τους παίκτες που προσέλκυσαν επάνω του τα βλέμματα από την συνολική του απόδοση, ήταν ο Μοχάμεντ Μπεν.

Ο Γάλλος επιθετικός που προέρχεται από μία πολύ θετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου (σ.σ. στον οποίο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους»), δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στον Θρύλο και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει με τα «πεπραγμένα» του εντός του αγωνιστικού χώρου ,αλλά και από την όρεξη που επιδεικνύει στις προπονήσεις.

Ο 26χρονος φορ ο οποίος στο φιλικό με την Αλκμάαρ πέρασε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντί του Καρίμ Ανσαριφάρντ,  ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είχε αξιοζήλευτη -για τα δεδομένα της εποχής- συνεργασία με τον νεοαποκτηθέντα Βαντίς Οτζίτζα Οφόε και ειδικά στην φάση του πρώτου τέρματος οι δύο παίκτες βρέθηκαν με «κλειστά» μάτια πριν ο Μπεν ανοίξει το σκορ με υπέροχο πλασέ.

Γενικότερα, με την όλη του συμπεριφορά, φέρεται αποφασισμένος να παλέψει για μία θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ της νέας σεζόν κι εάν λάβουμε σοβαρά τα δεδομένα που προκύπτουν πλέον, ο Γάλλος έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button