ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φόρος τιμής για τα αδέρφια μας (pics)

Στην πραγματικότητα, όταν παει κανείς να δώσει αίμα, δίνει μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο του. Λίγα λεπτά τα οποία μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια για μία ζωή. Σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με αφορμή το γεγονός ότι η 8η Φεβρουαρίου πλησιάζει, ημέρα όπου έφυγαν από κοντά μας 21 παλληκάρια με τόσο άδικο τρόπο στα σκαλοπάτια της θύρας 7 αλλά και το μνημόσυνο για τα αδέρφια μας αυτά, πολύς κόσμος έφτανε από νωρίς για να προσφέρει αίμα.

Η ετήσια αιμοδοσία στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών της θύρας 7 είναι πλέον καθιερωμένη και κάθε χρόνο στηρίζεται με πολύ μεγάλη αγάπη και ευαισθησία από τον κόσμο. Έτσι και φέτος ήταν πολύ θετικό το γεγονός πως είδαμε κόσμο να φτάνει στο γήπεδο και να προσφέρει αίμα. Άκρως συνειδητοποιημένοι όλοι τους, γνώριζαν πολύ καλά πως με την πράξη τους αυτή και τιμούν την μνήμη των 21 παιδιών αλλά και μπορεί να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία, την ιερή αυτή αιμοδοσία, που κρατάει χρόνια ολόκληρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button