ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φτιάχνει» τους παίκτες ο Γκαρθία!

Στο «κομμάτι» της ψυχολογίας έχει επικεντρωθεί ο Καταλανός τεχνικός του Ολυμπιακού προσπαθώντας να τους επαναφέρει στα γνώριμα αγωνιστικά τους επίπεδα. 

 

Το αρνητικό σερί πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που «μετράει» ο Ολυμπιακός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχουν οδηγήσει την ομάδα σ’ ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό μονοπάτι.

Η ψυχολογία των παικτών των «ερυθρόλευκων» όπως είναι φυσικό, τις προηγούμενες ημέρες έχει πέσει στο ναδίρ και είναι απόλυτα λογικό άλλωστε. Ειδικά από τη στιγμή, όπου «αφουγκράζονται» την αγωνία του κόσμου για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τριγύρω… Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και σε όσα συμβαίνουν «εκτός των τεσσάρων γραμμών»…

Ο Όσκαρ Γκαρθία μετά την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, έχει σηκώσει … μανίκια και επιχειρεί να βελτιώσει όσο περισσότερο γίνεται την εικόνα της ομάδας ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας τουπρωταθλήματος.

Ο Καταλανός τεχνικός τις τελευταίες ημέρες έχει επικεντρωθεί πάρα πολύ στο «κομμάτι» της ψυχολογίας και προσπαθεί να τονώσει το ηθικό και τον δείκτη αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

Στο καθαρά αγνωιστικό μέρος , ο 44χρονος τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» δουλεύει ασταμάτητα και μεθοδικά σε πολλά «κομμάτια» της τακτικής, που ααφούν τόσο την δημιουργία όσο και στην ανασταλτική λειτουργία, όπου η ομαδα τον τελευταίο μήνα, παρουσιάζει πολλές από τις αδυναμίες, που εμφάνιζε στο ξεκνημα της φετινής περιόδου…

Με την προοπτική να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά προς όφελος της ομάδας φυσικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button