ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρέσκος Θρύλος στη Πλατεία

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών, καθώς παίζει τη Δευτέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (24/9, 19:30) και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα της Super League (30/9, 20:30), ενώ ενδιάμεσα, την Πέμπτη (27/9, 21:30) φιλοξενεί τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ως εκ τούτου, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε μερικό ροτέισον. Πάντως, ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τη συνήθειά του να μην αλλάζει πάνω από 3-4 παίκτες μεταξύ των αγώνων ενόψει του ματς με τους κυανέρυθρους.

Όλα δείχνουν πως στο βασικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο, ενώ ίσως πάρει τις πρώτες του ανάσες ο Καμαρά, με τον Γκιγιέρμε να διεκδικεί θέση βασικού. Το ίδιο και ο Νάτχο που ίσως παίξει αυτή τη φορά από την αρχή. Ακόμη, βέβαια, δεν έχει γίνει δοκιμή, καθώς η χθεσινή μέρα περιλάμβανε κυρίως αποθεραπεία, μετά τον αγώνα απέναντι στη Μπέτις.

Κατά τα λοιπά, ψυχολογικές «ντόπες» έδωσε ο Μαρτίνς στους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Τσιμίκα αμέσως μετά το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα.

Οι δυο παίκτες δεν πραγματοποίησαν και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης, με τον μεν πρώτο να γίνεται αλλαγή πριν το ημίχρονο και τον δεύτερο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός με το τέλος της αναμέτρησης φρόντισε να τους μιλήσει στα αποδυτήρια και να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button