ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρουν» για τελικό οι Έφηβοι!

1443478_4

Στην μάχη του Final-4 του πρωταθλήματος ρίχνονται οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης (12/5 – 17:00, NS2) αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό την Skoda Ξάνθη.

Αποφασισμένοι να «τσεκάρουν» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό στο όγδοο Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17 μπαίνουν οι Έφηβοι του Θρύλου!

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Μαυρογενίδη αντιμετωπίζουν την Skoda Ξάνθη στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης το απόγευμα της Πέμπτης (12/5) στις 17:00 (Novasports 2) που θα γίνει στο Περιστέρι (γήπεδο Ατρόμητου) αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση και στόχος της είναι η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (18:00) όπου θα παλέψει για να διατηρηθεί στην κορυφή όπου ανέβηκε το 2015 στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός που είναι ο μοναδικός σύλλογος με συμμετοχές σ’ όλα τα Final-4 (8) προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για τελευταία φορά πριν από τον αγώνα και είναι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά έτοιμος για τον ημιτελικό. Η ομάδα μας στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας σε 24 αγώνες, 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η αντίπαλος του Skoda Ξάνθη τερμάτισε στη 2η θέση στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης στον Β΄ όμιλο και είναι μια ομάδα με εμπειρία και … δίψα για διάκριση. Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει άλλες δυο φορές στο παρελθόν την Skoda Ξάνθη. Το 2013 στον ημιτελικό την κέρδισε με 4-0 και προκρίθηκε στον Τελικό ενώ το 2014 την “συνάντησε” στον Τελικό όπου ηττήθηκε με 2-1.

Στον άλλο ημιτελικό (2ο) ο Ατρόμητος Αθηνών θ’ αντιμετωπίσει την Πέμπτη (20:30) τον ΠΑΟΚ.».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button