ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» την κατάλληλη στιγμή!

Εκπληκτικός ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης ηγήθηκε επιθετικά, αλλά και στο δημιουργικό «κομμάτι» προκαλώντας τον τρόμο στα μάτια των παικτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πολλά ήταν τα αγωνιστικά οφέλη που προέκυψαν για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς τους συνεργάτες από την αναμέτρηση της Μόσχας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το τελικό 90-86 υπέρ της «ρώσικης αρκούδας» είναι το τελευταίο που θα πρέπει να … κρατήσουν στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών Ελλάδας, πόσο μάλλον σε μία αναμέτρηση, η οποία δεν συγκέντρωνε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ένα απ΄τα σημαντικότερα «κέρδη» αφορούσε την καταπληκτική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη!

Ο αρχηγός του Θρύλου μετά τον σοβαρό διπλό τραυματισμό στους προσαγωγούς, που τον κράτησε στα .. πιτς, ξαναβρίσκει ρυθμό τη πιο κατάλληλη στιγμή, δείχνοντας πιο έτοιμος κι ώριμος από ποτέ να ηγηθεί στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα!

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο «Kill-Bill» ήταν ο απόλυτος ηγέτης, ο παίκτης, ο οποίος τις στιγμές, όπου «έκαιγε» η μπάλα ήξερε πώς θα κατευθύνει τους συμπαίκτες του και πολύ περισσότερο, όταν αποφάσιζε να … εκτελέσει, προκαλούσε τον τρόμο στα μάτια των παικτών της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Με 16 πόντους και μάλιστα με αρκετά καλά ποσοστά (5/7 βολές, 4/6 δίποντα κι 1/6 τρίποντα), αλλά και με ενεργό συμμετοχή σε πολλές όμορφες φάσεις, που έβγαλαν οι Πειραιώτες στο παρκέ, ο Βασίλης Σπανούλης έδειξε ότι … φορτσάρει την πιο κατάλληλη στιγμή!

«Φρέσκος» και με μεστή εμφάνιση ο αρχηγός του Ολυμπιακού δημιούργησε αρκετούς μπελάδες στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχαςκαι γενικότερα απέδειξε ότι ξαναβρίσκει τον ρυθμό που θέλει, ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων προημιτελικών με την Αναντολού Εφές.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button