ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για την 16η Κούπα ο Θρύλος!

Με πειστική εμφάνιση ο Ολυμπιακός τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4  του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 3-1 σετ στην Χαλκίδα του τοπικού Ηρακλή.

 

Την ξέφρενη κι αήττητη κούρς του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» πραηγματοποιώντας αρκετά καλήεμφάνιση, ξεπέρασαν στην Χλκίδα το εμπόδιο του τοπικού Ηρακλή με 1-3 σετ (18-25, 26-24, 15-25 21-25) και τσέκαραν απόλυτα δίκαια το εισιτήριο της προκρισης για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, όπου θα διεκδικήσουν το 16ο Κύπελλο της ένδοξης ιστορίας τους!

Με … κεκτημένη ταχύτητα από το σερί των επιτυχιών του μπήκε στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός! Με «όπλο» τοεπιθειτκό σερβίς, αλλά και τις πολλές εναλλακτικές κι αξιόλογες του λύσεις στην επίθεση, οι «ερυθρόλευκοι» από τους πρώτους πόντους πηραν προβάδισμα στο σκορ κι έχοντα ςσε πολύ καλή βραδιά τους Αγκάμεζ, Κοκκινάκη κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 18-25.

Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής Χαλκίδας προέβαλε σθεναρή αντίσταση κι εκμεταλλευόμενος κάπποια λάθη των «ερυθρόλευκων»« ισοφάρισε τα σετ, κατακτώντας το με 26-24.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός σοβαρεύτηκε, ανέβασε ρυθμούς κα με πολύ πιεσιτκόσερβίς, αλλά και με εξαιρετικό μπλοκ, το κατέκτησε πανεύκοαλ με 15-25 θέτοντας τις βάσεις για την σπουδαία πρόκριση.

Μία πρόκριση, η οποία επισφραγίστηκε για τον Αυτοκράτορα Θρύλο με την κατάκτηση του τέταρτου σετ με 21-25, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Αγκάμεζ,Τσούπκοβιτς και Κοκκινάκη

Τα σετ: 18-25, 26-24, 15-25, 21-25.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button