ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορτούνης: “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Κώστας Φορτούνης κατά τη διάρκεια  της συνέντευξης τύπου του αγώνα με τη Λουκέρνη. Ο Ελληνας μέσος τόνισε τη σημασία που έχει η ομάδα να περιλαμβάνει πολλά Ελληνόπουλα, χαρακτήρισε εαυτόν και συμπαίκτες έτοιμους, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό φαβορί.

 

-Για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες παίκτες στην ομάδα

«Σίγουρα είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα, έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει σε φιλικά, προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς, είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, είναι καλό αυτό μέσα στα αποδυτήρια και να έχουν καλύτερη επικοινωνία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχουμε μια καλή αρχή αύριο».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών:

«Σίγουρα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας, δεν το κρύβουμε ότι είμαστε το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει παίξει παραπάνω ματς από μας, ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει γι’ αυτό το ματς και ξέρουμε τι να κάνουμε για να μη δεχτούμε κανένα γκολ».

Για το αν αλλάζει που ο Ολυμπιακός παίζει Γιουρόπα και όχι Τσάμπιονς Λιγκ

Όχι δεν αλλάζει κάτι. Η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είτε στο Europa, είτε στο Champions League πρέπει να είναι εκεί. Το Europa είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όπως και πέρυσι που παίξαμε προκριματικά έτσι και φέτος αυτό πρέπει να κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button