Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορτούνης λαμπρός τον οδηγεί! (Videos)

Ο διεθνής μέσος είχε ενεργό συμμετοχή και στα πέντε γκολ, που πέτυχε φέτος ο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο σε όλες τις διοργανώσεις, αναδεικνύοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

 

Στο αγωνιστικό «ανέβασμα» του Κώστα Φορτούνη ποντάρουν πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο διεθνής Τρικαλινός μέσος απέναντι στον Ατρόμητο πρόσθεσε ακόμη ένα κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών του εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα, παίρνοντας στις πλάτες του τον Θρύλο!

Με τις δύο ασίστ που μοίρασε στα τέρματα των Μάνουελ Ντα Κόστα και Καρί Ανσαριφάρντ αλλά και την εκπληκτική του εμφάνιση, ο 24χρονος άσος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, οδηγώντας τους πρωταθλητές στην επιστροφή τους στις νίκες στην Super League.

Μάλιστα, η οπμάδα των δυτικών προαστίων, φαίνεται ότι … εμπνέει τον Κώστα Φορτούνη, αφού απέναντι στους «κυανόλευκους» ο Θεσσαλός μέσος πραγματοποίησε εξαίσιες εμφανίσεις και στις δύο διοργανώσεις!

Τα… κατορθώματα του Τρικαλινού επιτελικού μέσου καταδεικνύονται και μέσα από την … δύναμη των αριθμών και της στατιστικής! Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο Φορτούνης είχε ενεργό συμμετοχή και στα πέντε συνολικά τέρματα, που πέτυχε φέτος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League, ο Κώστας Φορτούνης με δική του σέντρα «σημάδεψε» το κεφάλι του Μπράουν Ιντέγε, πριν ο Νιγηριανός χαρίσει τη σπουδαία νίκη στον Θρύλο με 0-1.

Στον πρόσφατο επαναληπτικό Κυπέλλου στο Περιστέρι ο Θεσσαλός άσος πέρασε αλλαγή στο 61’ και στο χρονικό διάστημα, όπου αγωνίστηκε, ηγήθηκε της ανατροπής – πρόκριση των «ερυθρόλευκων», αφού αρχικά στο 64’ από δική του εκτέλεση φάουλ ο Αλεξί Ρομαό ισοφάρισε με κεφαλιά, για να ακολουθήσει το πανέμορφο γκολ του Τρικαλινού άσου στο 72’ με κεφαλιά αξιοποιώντας ιδανικά την σέντρα του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Για να φθάσουμε στην χθεσινή αναμέτρηση, όπου ο διεθνής μέσος έδωσε … έτοιμα γκολ σε Ντα Κόστα και Ανσαριφάρντ για το 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο.

Παρακολουθήστε στα παρακάτω videos  και τα πέντε φετινά γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στους Περιστεριώτες, που έχουν ιδιαίτερα χαραγμένα τις προσπάθειες του Κώστα Φορτούνη.

https://youtu.be/_Vcn1fNQfDg

https://youtu.be/oIxyz2sPu1U

https://youtu.be/LaWM6y1nDh8

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button