ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης: «Ήταν τραγικό όλα όσα έγιναν»

Μετά την οριστική διακοπή που υπήρξε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν λέγοντας.

«Είναι δύσκολες οι συνθήκες να παίξουμε και να συνεχίσουμε αυτό το παιχνίδι. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός θέλαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα, αλλά όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια δύο φορές και πας να ξαναβγείς είναι πολύ δύσκολο. Στο παιχνίδι που κάναμε ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δείξαμε την ανωτερότητά μας. Τα ντέρμπι είναι για να τα ευχαριστιούνται ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε λυπημένοι που δεν τελείωσε το παιχνίδι, θέλαμε να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα, αλλά δεν γινόταν».

Παράλληλα, συνέχισε ο Κώστας Φορτούνης: «Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Να μπαίνουν στο γήπεδο, να κυνηγούν τους παίκτες και τους παράγοντές μας, δεν μπορώ να πω κάτι δεν έχω λόγια. Μετά το γκολ που βάλαμε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν οπότε δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Πήγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να τους σταματήσουν αλλά δεν γινόταν τίποτα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button