ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Φορέστε τα ερυθρόλευκα”

Το δικό του έναυσμα για νίκη στο, όπως διαφαίνεται γεμάτο Καραϊσκάκη έδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για το πρωτο αγώνα playoff του Europa League με φόντο τους ομίλους της διοργάνωσης.

Παράλληλα απηύηνε Κάλεσμα στον κόσμο να φορέσει την ερυθρόλευκη

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Έχοντας δει πολλά παιχνίδια με την Μπέρνλι με την ομάδα, ποια στοιχεία θεωρείς ότι θα πρέπει να έχετε για να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα;
Νομίζω ότι αναλύωντας τον αντίπαλο έχουμε δει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι. Έχουν καλά κορμιά με την ποδοσφαιριστική έννοια. Κλείνουν τους χώρους πίσω καλά και εμείς στην κατοχή θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για να βρούμε την κατάλληλη στιγμή και σημείο να «χτυπήσουμε».

Συστήθηκες στον αγώνα με τη Λουκέρνη, τώρα σε ένα πιο δύσκολο ματς ο κόσμος έχει μεγάλη κινητικότητα στα εισιτήρια. Πως το νιώθετε εσείς αυτό και τι έχεις να πεις στον κόσμο;

Είναι θέμα συζήτησης καθημερινό στο Ρέντη, η διάθεση που δείχνει ο κόσμος. Ακόμα και αν δεν το διαβάσουμε κάπου ρωτάμε τους υπεύθυνους, γιατί ξέρουμε πόση μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος μας. Έχουμε ξεκινήσει καλά και παίζει τον ρόλο του και αυτό. Για να ανάψει εδώ η φωτιά θέλει μόνο μία σπίθα. Έπιασες τον παλμό τον δικό μου. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο, ξέρω ότι θα έρθει, αλλά θέλω να πω ένα πράγμα νιώστε ένα με την ομάδα και φορέστε την ερυθρόλευκη αύριο, για να είμαστε ένα.

Ποιο είναι το συναίσθημα που έχεις για το αυριανό ματς, όσον αφορά τον εαυτό σου;

Δεν μου αρέσει να λέω πολλά πράγματα πριν από παιχνίδια και να κρατάω ένα προφίλ χαμηλό. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάει ακόμη καλύτερα. Την τελευταία εβδομάδα νιώθω πολύ καλά και νομίζω ότι έχω άλλο ένα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button