ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φλόγα» ελπίδας και ζωής από τον Θρύλο!

Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας αποδεικνύει με πράξεις, όλες τις μέρες του χρόνου, πως είναι δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας έχουν την ανάγκη μας, ακολουθώντας τις εντολές του ηγέτη του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μικρά παιδιά, τότε η… φλόγα μας για προσφορά μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ! Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού και μέλη της Διοίκησης βρέθηκαν στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια της Stoiximan.

Οι Αλεξί ΡομαόΚαρίμ ΑνσαριφάρντΠαναγιώτης Ταχτσίδης και ο κ. Δομένικος Μασούλας, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκπροσώπησαν την ομάδα μας μοιράζοντας δώρα, αυτόγραφα και χαμόγελα στα παιδιά τα οποία φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας μας! Το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους.

Τη χαρά τους γι’ αυτή την ξεχωριστή επίσκεψη εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές μας μιλώντας στα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί. Και οι τρεις τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά και να βοηθάμε με κάθε τρόπο.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που έχω έρθει σήμερα εδώ να επισκεφθώ τα αδέρφια μου. Τους αδερφούς μου και τις αδερφές μου. Σ’ αυτή τη ζωή είμαστε όλοι αδέρφια και πρέπει να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλον. Είμαι λοιπόν πάρα πολύ ευτυχής που βρίσκομαι εδώ σήμερα, που μπορώ και κάνω παρέα με τα παιδιά αυτά και να τους δώσω κουράγιο και θάρρος να συνεχίσουν τη ζωή τους. Να ξέρουν πως πάντα είμαστε δίπλα τους και πάντα τους σκεφτόμαστε και είμαστε χαρούμενοι αν μπορούμε να τους βοηθήσουμε έστω και λίγο».

Αλεξί Ρομαό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα, που μπορώ να προσφέρω ένα χαμόγελο, λίγη χαρά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι εδώ και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τους βοηθήσουμε, είμαστε εδώ για να βρεθούμε δίπλα τους».

Παναγιώτης Ταχτσίδης: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Μας δίνουν χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε και να καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής. Αυτά τα παιδιά πραγματικά αξίζουν πολλή αγάπη και πολλή δύναμη για να ανταπεξέλθουν σε αυτά που περνάνε. Ευχόμαστε όλος ο κόσμος να βοηθήσει και όχι μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και δημόσιοι φορείς που μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Μακάρι όλος ο απλός κόσμος να μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτά τα παιδιά».

Ο κ. Δομένικος Μασούλας, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στην Φλόγα, τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια μαζί με την χορηγό μας την Stoiximan, η οποία στηρίζει κάθε χρόνο την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν οι υπεύθυνοι αυτού του Συλλόγου για την υποστήριξη των παιδιών που δίνουν την καθημερινή μάχη για την υγεία τους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση και την ηγεσία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες εμπράκτως και όχι μόνο την περίοδο των εορτών, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόσφατο παράδειγμα, βεβαίως, αποτελεί η άμεση συμβολή του Ολυμπιακού στην Μάνδρα Αττικής, όπου από την πρώτη στιγμή φροντίσαμε να υπάρχουν άνθρωποι του Ολυμπιακού και συνεργεία τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση των ζημιών και στην αποκατάσταση των υποδομών της περιοχής.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλες πολλές δραστηριότητες όπως η στήριξή μας στην UNICEF, η στήριξή μας στον Δήμο Πειραιά, σε συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και προγράμματα ποδοσφαιρικά για τα παιδιά από ειδικά σχολεία του Πειραιά, καθώς και άλλες πολλές δράσεις. Θα ήθελα για άλλη μία φορά να συγχαρώ τους ανθρώπους της Φλόγας για το έργο τους, να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή που μας είχαν σήμερα με τους ποδοσφαιριστές μας και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2018».

Η πρόεδρος του Ιδρύματος, Μαρία Τρυφωνίδη ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και την Stoiximan για την χαρά που προσέφεραν στα παιδιά, τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη “Stoiximan”, αρχικά, που είναι κάθε χρόνο εδώ μαζί μας, εδώ και αρκετά χρόνια και στηρίζει το έργο μας. Όχι μόνο με την παρουσία της εδώ, αλλά και με άλλους τρόπους. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την παρουσία του. Ξέρετε ότι δίνει μεγάλη χαρά η παρουσία των παικτών εδώ στα παιδιά. Είναι τα είδωλά τους που τα βλέπουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας της «Φλόγας», Ελένη Αντωνίου είπε: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας εδώ. Δίνετε μεγάλη χαρά στα παιδιά μας, να συνεχίσουν κι αυτά με δύναμη σε αυτόν τον αγώνα της ζωής και να βγούνε νικητές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και καλές γιορτές σε όλους σας».

Εκ μέρους της Stoiximan παρών ήταν ο Υπεύθυνος Χορηγιών κ. Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά είμαστε μαζί με τον Ολυμπιακό στη “Φλόγα” και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Στο πλαίσιο της χορηγικής μας συνεργασίας με την ομάδα πραγματοποιούμε διάφορες τέτοιου είδους δράσεις. Στη “Stoiximan” είναι βασικό συστατικό της λειτουργίας μας η κοινωνική συνεισφορά. Ό, τι και να πει κανείς για το έργο της “Φλόγας” είναι πολύ λίγο. Το να βγει κανείς νικητής στη ζωή είναι πολύ σημαντικό και η “Φλόγα” το στηρίζει με τον πιο εμφατικό και τον πιο συγκινητικό τρόπο. Γι’ αυτό είμαστε μαζί της και με τον δικό μας τρόπο συνεισφέρουμε στην προσπάθειά της. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη “Φλόγα” και τον Ολυμπιακό και ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά εδώ που παλεύουν καθημερινά για την υγεία τους».

*** Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστέκονται στις οικογένειες και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button