ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό της Κ-10 με τη Σχολή Αιγάλεω

Την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη Σχολή του Αιγάλεω είχε η Κ-10 του Ολυμπιακού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

Φιλικό παιχνίδι με την Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σχολή Αιγάλεω. Ο αγώνας διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και τόσο ο προπονητής της Ακαδημίας Ιάκωβος Χατζηράπτης όσο και ο επικεφαλής και προπονητής της Σχολής Τάσος Λαζάρου είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σημασία σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν έχει το σκορ αλλά η προσπάθεια των παιδιών και οι ποδοσφαιριστές της Σχολής Αιγάλεω πάλεψαν πολύ το παιχνίδι και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Τα φιλικά παιχνίδια των Σχολών με την Ακαδημία βοηθούν στην σύσφιξη σχέσεων των παιδιών και παράλληλα χρησιμεύουν και για την… ανίχνευση παικτών από τις Σχολές με σκοπό την προώθηση τους στα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ η Κ-12 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επικράτησε με 9-1 της ομάδας των Νέων Ευγενείας σ’ αγώνα του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Τουλγέρογλου (4), Αθανασίου (3), Σταράκης, Διαμαντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Κοκμοτός, Νινός, Σταράκης, Χουρδάκης, Καραμπάγιας, Δρόσος, Μουζακίτης, Φικάι, Αθανασίου, Τουλγέρογλου, Διαμαντόπουλος/ Ρουμελιώτης, Φαλέκας, Φουστέρης, Λεγάκης, Τροιζής, Βασιλάκος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button