ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό με Αλκμάαρ στις 12 Ιουλίου

Δυνατό τεστ με αντίπαλο την ολλανδική ομάδα έκλεισε ο Ολυμπιακός για τις 12 Ιουλίου στην χώρα της τουλίπας στο πλαίσιο του δεύτερoυ σταδίου της προετοιμασίας του.

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αδιάκοπα την προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν επικεντρώνοντας το  όλο πλάνο αρχικά στα προσεχή καθοριστικά παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Mάλιστα, την προσεχή Τρίτη (4/7) οι πρωταθλητές Ελλάδας πρόκειται να αναχωρήσουν με προορισμό την Ολλανδία, ώστε να πραγματοποιήσουν το δεύτερο και σημαντικότερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το διάστημα της παραμονής τους στην όμορφη χώρα της τουλίπας θα κληθούν να δώσουν μία σειρά από σημαντικά φιλικά παιχνίδια, στα οποία ο Μπέσνικ Χάσι και οι στενοί του συνεργάτες θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών, αλλά και τα σημάδια αγωνιστικής προόδου, μέσα από τις επίπονες προπονήσεις

Την Κυριακή (2/7) έγινε γνωστός ο ένας από τους αντιπάλους τους στο διάστημα παραμονής τους στην Ολλανδία. Πρόκειται για την Αλκμάαρ. Ομάδα, την οποία είχαν αντιμετωπίσει τη σεζόν 2009-10 στη φάση των ομίλων του Champions League, στην πορεία προς την πρόκριση για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το συγκεκριμένο φιλικό οριστικοποιήθηκε για τις 12 Ιουλίου στις 17:00 (σ.σ. τοπική ώρα), η οποία θα είναι όμως κλειστή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 17:00 (τοπική), ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την Αλκμάαρ, στην Ολλανδία. Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα είναι κλειστή για φιλάθλους και ΜΜΕ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button