ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών

Με το ευρύ 4-1 η πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε του Κυπελλούχου ΕΠΣ Ευβοίας σε φιλικό παιχνίδι.

 

Στα Ψαχνά Ευβοίας ταξίδεψε  η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μετά από πρόσκληση της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος συμμετέχει στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ευβοίας.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, παρουσία εκατοντάδων θεατών, έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και επικράτησε με 4-1.

Ο Κωστανάσιος άνοιξε το σκορ στο 10′ με σουτ, ο Ντουμάνης με κεφαλιά στο 35′ σημείωσε το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους» και στο 37′ πάλι ο Κωστανάσιος βρήκε δίχτυα για το 3-0. Στο 50′ ο Μαναρίτσας μείωσε σε 3-1 για τον Ηρακλή αλλά στο 87′ ο Αμπάρα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο παιχνίδι με μικτή ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Κ-20 και της Κ-17. Ο Ηρακλής Ψαχνών που κατέκτησε και το Κύπελλο Ευβοίας έχει στον πάγκο του τον έμπειρο τεχνικό, Τάκη Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ανδρούτσος, Ντούμας, Δούλος, Μαρίνος, Μπουρνάζος, Γκούρλας, Σκριβάνος, Μουτουσίδης, Μαναρίτσας, Σκριβάνος Π.Δ, Γκάβαλης/ Τουρκοχωρίτης, Παππάς, Στούπας, Βαμβούκος, Κικίδης, Γ. Μπουρνάζος, Γραμματικόγιαννης, Μπέχας, Σταμέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (45′ Καράδαης), Αγιώτης (45΄ Τσιμπούκας), Γιανναράκης (45′ Γκοτζαμανίδης), Μαρκουλάκης, Χατζηιωαννίδης (45′ Κακάμης), Δήμος, Πέιος (45′ Παπαγεωργίου), Ντουμάνης, Κωστανάσιος (45′ Σταυρόπουλος), Ξενιτίδης (45′ Αμπάρα), Μπέκος (45′ Μπουλάρι).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button