ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιγκέιρας ο πρώτος!

09526b8f09428727a4953bd14e17078a_XL

Την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου μπακ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το τυπικό μέρος ενός προαναγγελθέντος «γάμου» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/5)!
Για την σούπερ μεταγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό ο λόγος.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ένταξη του 25χρονου Πορτογάλου μπακ της Σεβίλλης, ο οποίος αποτελεί την πρώτη φετινή προσθήκη των πρωταθλητών Ελλάδας

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Φιγκέιρας, από την Σεβίλλη.»

Ποιος είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι Πορτογάλος, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ως επί το πλείστον, ενώ έχει την ικανότητα να καλύψει και το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής. Το πλήρες όνομά του είναι Ντιόγκο Ζοζέ Ροζάριο Γκόμες Φιγκέιρας. Είναι 24 ετών, γεννηθείς την 1η Ιουλίου του 1991. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νεαρής ποδοσφαιρικής ηλικίας του στις Ακαδημίες της Μπενφίκα, από το 2004 μέχρι το 2010.

Στην επαγγελματική του καριέρα μετρά γεμάτες χρονιές, μεταξύ άλλων στην Πάσος Φερέιρα, την οποία βοήθησε να τερματίσει τρίτη στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και να μπει στα προκριματικά του UEFA Champions League. Έκανε το μεγάλο βήμα το 2013, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Σεβίλλη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πολλάκις μέχρι τη μετακίνησή του στην Τζένοα (στην αρχή της σεζόν 2015-16), για μισό χρόνο. Δανεισμό τον οποίο δεν ολοκλήρωσε, αφού ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι ζήτησε την επιστροφή του. Ήταν παρών και στις τρεις κατακτήσεις του UEFA Europa League από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button