ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φευγάτος ο Κουαρέσμα για Ολυμπιακό!» (Videos)

ImageHandler

Σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν στην Τουρκία ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, κυρίως λόγω των πολιτικών εξελίξεων που επικρατούν.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Ρικάρντο Κουαρέσμα είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα καλοκαίρια, ότανοι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν χτυπήσει την πόρτα του διεθνούς Πορτογάλου άσου, με τον τελευταίο να «περιφέρεται» μεταξύ Τουρκίας και …Πόρτο!

Φέτος, ωστόσο τα δεοιδμένα φαίνεται να αλλάζουν δραματικά και με βάση τα όσα έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρεςδεν αποκλείεται  ο προικισμένος και βιρτουόζος Πορτογάλος να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την όμορφη χώρα μας και τον Ολυμπιακό!

Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίςο πριν από ένα  μήνα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα ςτου στα γήπε της Γαλλίας,έχοντα ςσημαντική συνεισφορά στο τεράστιο επίτευγμα της ομάδα του Φερνάντο Σάντος, εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ το ενδχόμενο της φυγής του από την Μπεσίκτας.

Η πολιτική αστάθεια που επικρατεί στην γειτονική χώρα σε συνδυασμό με την παρουσία του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχουν συνηγηορήσει στην πολύ σοβαρή πιθανότητα ο Κουαρέσμα να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και να αποτελέσει τη νέα μεταγραφική «βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Για το βιογραφικό του δνε χρειάζονται συστάσεις! Ο Κουαρέσμα έχει κερδίσει σχεδόν τα … πάντα στην πλούσα καριέρα του αγωνιζόμενος σε ομάδες του διαμετρήματος των Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Μπεσίκτας…

 

Απολαύστε τον μοναδικό Ρικάρντο Κουαρέσμα στα παρακάτω videos

https://youtu.be/eNocriLX_GY

https://youtu.be/XNeQ6glTKV0

https://youtu.be/ammqRhoJDK0

https://youtu.be/ZhxLuqDKaTQ

https://youtu.be/uzGVCe3u3UY

https://youtu.be/Y6KGBK0MUyQ

https://youtu.be/SYtePmW7btA

https://youtu.be/jDW8m60F__o

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button