ΜΠΑΣΚΕΤ

Φετινό ρεκόρ για Θρύλο (Videos)

Η διαφορά των 50 πόντων με την οποία ο Ολυμπιακός υπέταξε τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (54-104)  συνιστά την πιο ευρεία φετινή του νίκη στην Basket League. Και μάλιστα ήταν  ευρύτερη εκτός έδρας στην ιστορία του.

 

Επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Κόροιβο συντρίβονοντας την ομάδα της Αμαλιάδας με το εκκωφαντικό 104-54.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκαν χωρίςι τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου, ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί και με «όπλο» την πολύ αποτελεσματική τους άμυνα έφτασαν την υπέρ τους διαφορά στα ύψη

Η διαφορά των 50 πόντων, με την οποία κέρδισε το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνιστά την πιο ευρεία φετινή νίκη για τον Θρύλο στην Basket League. Παράλληλα, αποτελεί με διαφορά την μεγαλύτερη σε εύρος εκτός έδρας επκράτησή του από καταβολής της Α1.

Αξίζει να τονιστεί ότι με τον Έλληνα προπονητή στην άκρη του πάγκου του ο Ολυμπιακός στο πέρασμα των τρεισίμιση τελευταίων ετών έχει να επιδείξει πολλές ευρείες νίκες επί των εγχώριων αντιπάλων του.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν ένα ακόμη ρεκόρ στη φετινή περιόδου με τους 37 πόντους της 3ης περιόδου. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 36 πόντων που είχε ο ΠΑΟΚ στη 2η περίοδο του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Δεύτερη μεγαλύτερη νίκη επί ημερών Σφαιρόπουλου

Μάλιστα, αυτή η διαφορά των 50 πόντων συνιστά την δεύτερη κατά σειρά πιο ευρεία νίκη των «ερυθρόλευκων» στην Α1 με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην άκρη του πάγκου τους

Η πρώτη μας βρίσκει στις 8 Νοεμβρίου του 2015 όταν ο Θρύλος είχε διαλύσει στο ΣΕΦ το νεοφώτιστο – τότε – Λαύριο με το εκπληκτικό 108-39, ήτοι διαφορά 69 πόντων.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές και των δύο αναμετρήσεων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button