ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φαβορί ο Ολυμπιακός!» (Video)

thomaschristiansen

Τον τίτλο του φαβορί για πρόκριση στην φάση των «32» του Europa League απέδωσε στους πρωταθλητές Ελλάδας ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποθεωτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και την δυναμική του, αφιέρωσε ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ με αφορμή το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Europa League, που βρήκε την ομάδα του αντιμέτωπη των πρωταθλητών Ελλάδας, της Γιουνγκ Μπόις ακι της Αστάνα αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης,χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη του ενός εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην φάση των «32» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

«Ήταν ο στόχος μας για τη σεζόν να είμαστε πρώτα στους ομίλους του Europa League. Φυσικά τα θέλαμε όλα και παλέψαμε για το Champions League, αλλά τώρα θα παλέψουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα στους ομίλους του Europa. Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Τόμας Κρίστιανσεν, για να προσθέσει:

«Ίσως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον όμιλο, αλλά και με τις υπόλοιπες ομάδες μπορούμε να συναγωνιστούμε μαζί τους. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

Συνεχίζοντας ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ανέφερε. «Έχω ακούσει τον πρόεδρο της Αστάνα που είπε ότι περίπου όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ καλός ανταγωνιστικός όμιλος, όπου θα έχουμε και εμείς τις πιθανότητές μας, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε καλά αποτελέσματα».

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ερμή για το πρωτάθλημα Κύπρου.

«Ο στόχος μας είναι να πάμε για τη νίκη φυσικά. Είναι υποχρέωσή μας, θα πρέπει να το δούμε σαν ένα παιχνίδι του Champions League και να δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεκινάς το πρωτάθλημα μετά από ήττα και αποκλεισμό από το Champions League. Πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες να είναι έτοιμοι 100% για το παιχνίδι. Αυτό είναι επιτακτική ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κατάσταση και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε και πρέπει να πάμε έτοιμοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με μια καλή παρουσία».

https://youtu.be/M9KMA9Ui1LQ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button