ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φίλαθλε του Ολυμπιακού, από τί είσαι φτιαγμένος;

Απόψε δεν έχει σχόλιο ούτε για τα αγωνιστικά, ούτε για τα όσα έγιναν στον αποψινό τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ ούτε για τίποτα. Οι λίγες αράδες που θα ακολουθήσουν έχουν να κάνουν με εσένα φίλε Ολυμπιακέ που θα κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις μία θέση στον πέμπτο, τελευταίο και κρισιμότερο τελικό των τελικών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο κανείς ερυθρόλευκος φίλαθλος δεν θέλει να χάσει και κανείς δεν θέλει να δει από το σπίτι. Η σημασία του είναι κάτι παραπάνω από τεράστια. Ο νικητής τα παίρνει όλα. Πρωτάθλημα, δόξα, ευτυχία, υπερηφάνεια και όλα τα υπόλοιπα που επιφέρει η κατάκτηση ενός τίτλου. Το τί θα κάνει η ομάδα και πως θα την προετοιμάσει ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι δικό του θέμα και δεν θα επέμβουμε σε αυτό γιατί δεν είναι η δουλειά μας.

Όμως, το ερώτημα είναι προς εσένα αγαπητέ φίλε του Ολυμπιακού κπου διαβάζεις αυτές τις σειρές και αφορά στο “από τι είσαι φτιαγμένος”. Είσαι έτοιμος ψυχολογικά να δώσεις και αυτή τη μάχη στο Ειρήνης και Φιλίας; Είσαι προετοιμασμένος για ότι κι αν συμβεί; Είσαι διατεθειμένος να γυρίσεις στο σπίτι σου χωρίς φωνή; Είσαι σε θέση να μείνεις όρθιος 40 λεπτά ή όσο τελοσπάντων χρειαστεί μέχρι την τελική νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Έχεις την υπομονή να στηρίξεις την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό; Γενικά είσαι φτιαγμένος για να υποστηρίξεις την ομάδα από την αρχή ως το τέλος με φωνές, συνθήματα, καρδιά, ψυχή και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί;

Είναι η στιγμή να αναρωτηθείς… Είσαι έτοιμος;

Αν ναι, τότε πρέπει να είσαι εκεί. Πρέπει να σταθείς δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους και που μας έχει γεμίσει με τόσες χαρές και τόσες όμορφες στιγμές. Δώστης την στήριξη σου, δώστης το “εγώ” σου με όλη σου την ψυχή και όλη σου τη φωνή. Το αξίζει και με το παραπάνω μετά από όλα αυτά που έχει περάσει φέτος.

Αν όμως δεν είσαι σίγουρος πως μπορείς να τα προσφέρεις αυτά για τον άλφα ή βήτα λόγο, τότε καλύτερα μείνε στο σπίτι σου και δες το παιχνίδι από την τηλεόραση. Μην στερήσεις το εισιτήριο από έναν άλλο που μπορεί να δώσει όλα αυτά. Είναι κρίμα πολύ απλά. Γιατί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πρέπει να κοχλάζει και να “λιώνει” στο διάβα του κάθε επίθεση του αντιπάλου. Όπως και με την λάβα αυτή να “φτιάχνει” την άμυνα μαζί με το παιχνίδι της ομάδας.

Αν είσαι έτοιμος να το κάνεις την Κυριακή, όρμα… Δείξε από τι είσαι φτιαγμένος και εσύ. Δείξε μαζί με την ομάδα πως είμαστε φτιαγμένοι από ατσάλι που δεν μπορεί να το λυγίσει τίποτα. Κάντε μας υπερήφανους λοιπόν όλοι. Και οι πέντε στο παρκέ και όλοι στην εξέδρα. Γράψε ιστορία, αγαπητέ φίλε του Θρύλου μας με την παρουσία σου. Βάλε τον εαυτό σου στην καλύτερη εξέδρα που θα δημιουργηθεί στο Φάληρο για το πιο κρίσιμο τελικό εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γιατί αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να το πάρει ΚΑΙ ο κόσμος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button