ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υψηλού επιπέδου το φετινό Euro Cup»

kaltsidou

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει για την νταμπλούχο ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια, αναφέρθηκε η Στέλλα Καλτσίδου.

 

Αποκτήθηκε από την ντμαπλούχο ομάδα μπάσκετ του Ολυμπαικού μαζί με την Εβίνα Μάλτση, μες σκοπό να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και να οδηγήσουν τις «ερυθρόλευκες» σε ευρωπαίκές επιτυχίες.

Για την Στέλλα Καλτσίδου, ο λόγος.  Η διεθνής αθλήτρια του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του Euro Cup  και τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Θεωρώ ότι η Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε είναι καλή ομάδα αφού προέρχεται από την Ευρωλίγκα και ότι θα μας δυσκολέψει πιο πολύ από τις υπόλοιπες για τις οποίες δεν έχω ασφαλή εικόνα. Σίγουρα όμως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και η Αλούινβεντ Μίσκολτς αφού η Ουγγαρία διαθέτει σχετικά δυνατό πρωτάθλημα, όπως και η Τουρκία από όπου θα προέλθει ο τρίτος μας αντίπαλος.  Πιστεύω όμως  ότι είναι από τα ματς που πρέπει να κερδίσουμε κόντρα στην ομάδα από την Ουγγαρία και την Τουρκία.

Από κει και πέρα είναι πολύ καλό το ότι ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι θετική η πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο μας και θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη τη διοργάνωση. Αυτό που προέχει ωστόσο είναι το  πως θα παρουσιαστούμε εμείς αφού θα είναι πολύ καλή η ομάδα μας. Αν είμαστε όπως πρέπει και όπως αρμόζει στο ρόστερ, θα έχουμε αρκετά μεγάλη τύχη να περάσουμε τουλάχιστον τον πρώτο γύρο. Παράλληλα θεωρώ ότι είναι βατό το πρόγραμμα, όπως επίσης ότι αποφύγαμε ομάδες από τη Ρωσία όπως η Σπαρτάκ και κάποιες άλλες Τούρκικες μεγάλης δυναμικότητας. Το φετινό Eurocup είναι υψηλού επιπέδου διοργάνωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button