ΒΟΛΕΪ

«Υπολογίζουμε σε 12 παίκτες!»

Στο βαθύ και ποιοτικό ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού εστίασε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν τους λόγους της επιτυχημένης πορείας των ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

 

 

Στην ποιότητα και τις πολλές εναλλακτικές επιλογέ,ς που διαθέτει, εστίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν τους λόγους της ξέφρενης φετινής κούρσας στην Α1.

«Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Περίμενα τον αντίπαλό μας να αγωνιστεί καλά σε επίπεδο τακτικής ειδικά μέσα στην έδρα του, ωστόσο και εμείς είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, παρά το γεγονός ότι είχαμε στο μυαλό μας στο ματς με τη Σουργκούτ.

Είμαι ικανοποιημένος και είναι σημαντικό που έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε όλα τα ματς απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.  Δεν έχουμε μόνο 6 βασικούς παίκτες αλλά 12 παίκτες που μπορούν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας.

Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα η οποία μας περιμένει στην έδρα της για να πάρει τη ρεβάνς της ήττας στο Ρέντη.  Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες μου και θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

 

Κοκκινάκης: «Πρόκριση με την Σουργκούτ»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης έδωσε το σύνθημα για πρόκριση απέναντι στην Σουργκούτ:

«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη νίκη.  Ο Παμβοχαϊκός, μαζί με τον Φοίνικα Σύρου έχουν μεγάλη εξέλιξη.  Με τον σημερινό αντίπαλό μας να παίζει καλό βόλεϊ, να έχει πετύχει μεγάλες νίκες και να είναι μια δύσκολη ομάδα. Εμείς ωστόσο ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και δεν θέλαμε να το αφήσουμε στη μοίρα του. Είμαστε ευτυχισμένοι που κερδίσαμε αν και είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας στο παιχνίδι που ακολουθεί. Τώρα εξ΄ ολοκλήρου η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τη Σουργκούτ, όπου θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση. Ορισμένοι έχουν υποτιμήσει την Ρώσικη ομάδα, η οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση κακή. Παίζει δύσκολους αγώνες με δυνατές ομάδες και οι Ρώσοι γενικά παίζουν διαφορετικό βόλεϊ. Είναι ψηλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πιο πολύ από ότι στο πρώτο ματς στο Ρέντη, για να πάρουμε την πρόκριση».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button